– Dette var ikke planlagt

En «Allsang»-gjest fikk en opplevelse han sent vil glemme. Se bildene!

IMPULSDANS: Her danser Katrine med en tilfeldig fra publikum. Det er en opplevelse han sent vil glemme. Foto: Arne-Petter Lorentzen/Se og Hør
IMPULSDANS: Her danser Katrine med en tilfeldig fra publikum. Det er en opplevelse han sent vil glemme. Foto: Arne-Petter Lorentzen/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Under innspillingen av torsdagens sending av «Allsang på grensen» i Halden fikk en mann i publikum en opplevelse han sent vil glemme – en svingom med programleder Katrine Moholt (38) live på TV!

Katrine Moholt sier til Seoghør.no at stuntet skjedde som en spontan reaksjon, da med-programleder Heine Totland (41) begynte å synge.
 
– Da Heine Totland begynte å synge rock 'n' roll, kjente jeg at det begynte å rykke i dansefoten, så jeg spurte den nærmeste karen om han ville danse. Han ble veldig overraska og ristet på hodet, men jeg fikk ham opp.
 
Og gjett om valget av dansepartner satt som et skudd. Den ukjente publikummeren visste hvordan han skulle svinge seg!
 
– Det var på ingen måte planlagt og det hele skjedde på impuls, men han var en veldigerfaren danser, skryter Katrine, som også vet hvordan hun skal føre seg på parketten.

I 2006 vant hun «Skal vi danse» på TV 2 og til høsten skal hun igjen innta dansegulvet som programleder.
 
Se Katrine danse på «Allsang på grensen»  torsdag klokken 20.00 på TV 2!

SEOGHØR.NO:   

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «Allsang»-gjest måtte stoppes da Tone sang. 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer