Dette var ikke planlagt

- Nå kan jeg si at jeg har klina med Linn Skåber.

KLINTE TIL: I episode seks av «Hjerte til hjerte: Spelet» kliner Linn Skåber til med dansestjerne og skuespiller Adil Khan. Det var ikke Adil helt forberedt på... Foto: NRK/ Hjerte til hjerte: Spelet episode 6
KLINTE TIL: I episode seks av «Hjerte til hjerte: Spelet» kliner Linn Skåber til med dansestjerne og skuespiller Adil Khan. Det var ikke Adil helt forberedt på... Foto: NRK/ Hjerte til hjerte: Spelet episode 6 Vis mer
SEHER.NO: TV-profil og humordronning Linn Skåber (40) har for tiden stor suksess med «Hjerte til hjerte: Spelet» på NRK.

Skåber har fått med seg en rekke av landets mest kjente skuspillere på oppfølgerserien til «Hjerte til hjerte», og i episode seks av programmet fikk seerne et gjenmøte med tidligere «Dansefeber»-vinner og skuespiller Adil Khan (27).

I episoden ønsker Skåbers spinnville rollefigur «Linn»  å modernisere Maridalsspillet, og gjør derfor flere endringer i rollelisten.

Under påskudd om at Adil skal motta en innvandrerpris, kontakter «Linn» dansestjernen. Og etter at hun har fastslått at hun er litt betatt av 27-åringen, tilbyr hun han også hovedrollen i oppsetningen, noe som skaper store utfordringer og en hel del pinlige situasjoner.

Under øvelsene til stykket forsøker nemlig Linn å «kline» med Adil, og det hele ender opp med at dansestjernen får seg et realt smask midt på truten.
 
Se «kline»-sekvensen her! (ekstern link)

Da Seher.no møtte Khan i forbindelse med en pressevisning av stykket «Trollbyen», hvor han har en rolle, tidligere denne uken, innrømmet han at akkurat det ikke var noe han var helt forberedt på.

- Linn Skåber er jo klin gæren. Hun er dritrå! Men det er mange som har lurt på om det var ekte, eller skuespill. Vi fikk jo bare et sånt halvveis manus, men det er umulig å holde manus når du sitter med Linn. Det står for eksempel ikke i manus at hun skulle prøve å kysse meg. Men man må bare henge seg på og spille med. Det var kjempegøy, sier Adil til Seher.no.

Dansestjernen innrømmer imidlertid at det var litt stas å få et kyss av den populære komidronningen.

- Det var greit det. Nå kan jeg si at jeg har klina med Linn. Hehe, neida, det var ikke tunge, men jeg har hvertfall kysset Linn Skåber, humrer han.

«Hjerte til hjerte - Spelet» ser du på NRK1 torsdager klokka 22.20. Finn ditt favoritt-program i Seher.nos TV-guide her.

«Trollbyen» har premiere på Oslo Nye Hovedscenen 21. oktober. Les mer om forestillingen her! (ekstern link)

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg har ikke danset på ett år