- Dette var ikke noe heldig valg

Treningstøyet avslørte filmstjernen Katherine Heigl.

TRAVEL KVINNE: Katherine Heigl har for tiden nok å gjøre med jobbing og trening ved siden av det daglige ansvaret for sine to små adoptivbarn. Foto: Stella Pictures
TRAVEL KVINNE: Katherine Heigl har for tiden nok å gjøre med jobbing og trening ved siden av det daglige ansvaret for sine to små adoptivbarn. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEOGHØR.NO: Helt siden gjennombruddet som Dr. Isobel «Izzie» Stevens i TV-serien «Grey's Anatomy» har skuespilleren Katherine Heigl (33) vært kjent som en av Hollywoods mest velkledde kvinner både foran kamera og i privatlivet.

Men nå får den nybakte tobarnsmoren motekritikk, etter at hun ifølge avisen Daily Mail møtte opp på et treningssenter i Los Angeles i et svært upassende antrekk.

SISTE SJANSE! STEM PÅ «ÅRETS TV-NAVN» OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!

Heigls stramme shorts ga ifølge avisa et lite flatterende inntrykk av den slanke skuespillerens ben.

-  Dette var ikke noe heldig valg. Hun er blitt offer for et svært uheldig antrekk, for ellers er hun alltid elegant. Buksene får frem cellulittene på beina hennes. skriver avisa i en kommentar.

Tettsittende treningstøy er imidlertid ikke det første problemet Katherine Heigl har møtt utenfor treningssenteret.

I mars ble hun bitt av en hund på vei til trening da hun bøyde seg ned for å klappe den, men heldigvis for skuespilleren slapp hun fra episoden uten skrammer.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her setter den tennene i TV-stjernen