Mark Wahlberg:

- Dette var ikke mitt stolteste øyeblikk

45-åringen fikk flashback til sin modellfortid da Bieber sendte ham undertøysbilder.

IKKE FORNØYD: Justin Bieber sendte lettekledde bilder av seg selv til Mark Wahlberg etter fotoshooten han hadde med Calvin Klein. - Ikke greit, sier Mark Wahlberg til talkshowstjerna Conan O´Brien. FOTO: Wenn/ NTB Scanpix
IKKE FORNØYD: Justin Bieber sendte lettekledde bilder av seg selv til Mark Wahlberg etter fotoshooten han hadde med Calvin Klein. - Ikke greit, sier Mark Wahlberg til talkshowstjerna Conan O´Brien. FOTO: Wenn/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Dagbladet): Da Justin Bieber debuterte som Calvin Klein-modell, var det nok mange ungpiker som skulle vært flue på veggen under fotoshooten med undertøysgiganten.

Shooten var inspirert av den ikoniske shooten til Mark Wahlberg og Kate Moss i 1992, to år før Justin Bieber i det hele tatt ble født.

- Jeg har definitivt latt meg inspirere av den kampanjen, og selv om jeg ikke har snakket med Mark om det, håper jeg han vil like mine bilder når de kommer ut, sa Bieber i et intervju med Womens Wear Daily i 2015.

IKONISK KAMPANJE: Mark Wahlberg prydet T-bane stasjoner og plakater rundt om i verden med hans Calvin Klein-kampanje på 90-tallet. FOTO: Calvin Klein
IKONISK KAMPANJE: Mark Wahlberg prydet T-bane stasjoner og plakater rundt om i verden med hans Calvin Klein-kampanje på 90-tallet. FOTO: Calvin Klein Vis mer

- Ferdig med det imaget

Da Wahlberg gjestet talkshowet «Conan» onsdag kveld amerikansk tid, kunne han fortelle at Justin Bieber selv hadde sendt ham bilder fra shooten. Og dét satte ikke filmstjerna videre pris på.

- Jeg ble litt ukomfortabel. Hvorfor sende slike bilder av deg selv til en gift firebarnsfar på 45 år? Selv prøver jeg å komme unna det imaget jeg hadde på 90-tallet, sier Wahlberg til talkshowvert Conan O'Brien.

Skuespilleren legger til at han skjønner at «Sorry»-sangeren var stolt og ønsket anerkjennelse for bildene, men selv innrømmer 45-åringen at Calvin Klein-jobben ikke var et av høydepunktene i hans karriere.

SERIØS: Mark Wahlberg har vært gift med Rhea Durham (t.v.) siden 2009, og er blitt Oscar-nominert to ganger etter at han gikk fra modell- til filmbransjen. Foto: FayesVision/WENN/ NTB Scanpix
SERIØS: Mark Wahlberg har vært gift med Rhea Durham (t.v.) siden 2009, og er blitt Oscar-nominert to ganger etter at han gikk fra modell- til filmbransjen. Foto: FayesVision/WENN/ NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har gjort verre ting, men dette var ikke et stolt øyeblikk, sier han om den velkjente kampanjen i tv-intervjuet.

Moteekspert og redaktør for livsstilsmagasinet VIXEN, Ida Elise Einarsdottir, tror dette ble sagt med en glimt i øyet fra Wahlberg.

- Det er jo ikke alltid like lett når en ny generasjon tar over. Når det er sagt hedrer den nye kampanjen opplagt de ikoniske bildene fra en av 90-tallets mest omtalte reklamebilder, signert et merke som for alvor har fått ny vind i seilene med blant andre Justin Bieber og Kendall Jenner, sier hun til Dagbladet.

STÅR MODELL: Den kanadiske popstjerna Justin Bieber låner både ansiktet og kroppen sin til Calvin Klein i deres nye kampanje. Video: Calvin Klein Vis mer

- Justin er en engel i forhold til meg

Selv om Wahlberg ikke er redd for å tulle litt med Biebers Calvin Klein-oppdrag, understreker familiefaren at han anser popstjerna som en god venn - og en grei og høflig ung mann.

- Når jeg sammenligner ham med hvordan jeg var på den alderen, er han en engel i forhold. Folk reagerer så kraftig på Justins oppførsel, men bare se på hvordan jeg var da. Den største slyngelen i verden, sier han til O'Brien.

Og på tross av at Bieber har fått mye tyn for å framvise divaoppførsel på scenen, la stjerna ned en ekstra innsats for å sikre seg jobben som undertøysmodell.

- Jeg har brukt Calvin Klein-undertøy i flere år i håp om å få stå modell for merket en gang. Det har alltid vært en drøm. I fjor vår la jeg ut et Instagram-bilde av meg selv i undertøy, og brukte emneknaggen #mycalvins. Heldigvis så merket det og likte responsen det fikk, og så begynte samarbeidet vårt derfra, sa Bieber til WWD i 2015.

Selv om popstjerna ikke var født da den populære Calvin Klein-reklamen med Mark Wahlberg og Kate Moss tok av i 1992, er han altså godt kjent med bildene.

- Jeg har sett bildene selv om de er over 20 år gamle, la han til i intervjuet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer