- Dette var ikke ment som et trusesjokk

TV 2-stjernen Else Kåss Furuseth viste litt mer enn planlagt. Se video og bilder!

- Dette var ikke ment som et trusesjokk
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Else Kåss Furuseth nederst i saken!

SEHER.NO: «Torsdag kveld fra Nydalen» har blitt en kanonsuksess på norske TV-skjermer, mye takket være alltid like sprudlende Else Kåss Furuseth (31). Onsdag ledet den 31 år gamle TV-stjernen TV 2s egen høstlansering i Bergen, og entreen hennes fikk hele salen til å sperre øynene opp - spesielt på første rad, der journalistene og fotografene satt...

Ut på scenen kom nemlig en dansende Furuseth i en kort svart kjole. I løpet av dansen kom TV 2-stjernens truse flere ganger til syne, uten at hun helt visste det selv.

- Var det trusesjokk? Nei! Blir det trusesjokk? Det var ikke det som var meningen. Jeg tenkte mer på dansesjokk, men det blir trusesjokk. Det var vel ikke sånn rett hjem, var det vel? spør Else Kåss Furuseth når Seher.no møter henne etter onsdagens lansering.

Rett hjem, det var det nok ikke. Men «Torsdag kveld fra Nydalen»-kjendisen viste nok litt mer enn hun hadde tenkt. Det synes hun ikke noe spesielt om.

- Jeg visste ikke at scenen var så høy. Jeg tenkte at når hovedvitsen er at man skal dumme seg ut, var det ingen vits å trekke seg. Du kan ikke angre deg da. Men jeg vil ikke si at folk er sjokkert. De har sett dette før, sier den blide jenta, som tidligere også har vist seg ganske så naken på TV 2.

Else Kåss Furuseth hadde ellers stålkontroll på det hun gjorde under onsdagens høstlansering. Latteren satt svært løst på Ole Bull scene i vestlandsbyen, noe 31-åringen var en meget sterk bidragsyter til. Selv var hun også fornøyd med egen innsats.

- Det er så deilig. Det føles som å være en toastmaster, rett og slett. Og så er det jo mange godbiter, så jeg koste meg nesten litt for mye. Det er veldig farlig når man koser seg for mye, når man kjenner at man nesten må rygge av scenen. Det var veldig god stemning. Folk lo overraskende mye til at det var på dagtid, sier hun lattermildt til Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jan Thomas har gått ned 14 kilo

Se video med Else Kåss Furuseth her:[obj:media:9890]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer