Dette var ikke helt slik det så ut

- Vi holdt på i 46 minutter, innrømmer «Farmen»-Cecilie.

TAKTISK: - Min taktikk var å slite henne ut. Jeg burde ha jobbet raskere innimellom, sier Cecilie Holm til Seoghør.no. Foto: TV 2
TAKTISK: - Min taktikk var å slite henne ut. Jeg burde ha jobbet raskere innimellom, sier Cecilie Holm til Seoghør.no. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I søndagens «Farmen» var det Cecilie Holm (24) som måtte ta den tunge veien ut av programmet. Etter en hard tautrekkingstvekamp mot Ragnhild Ouren (31) var den nemlig slutt for den vakre 24-åringen fra Sortland.

Men alt var ikke slik det som det så ut på TV. Der så det nemlig ut som at kampen var over etter få minutter. Det var den imidlertid ikke.

- Tvekampen varte i 46 minutter, sier Cecilie til Seoghør.no.

Så ille var det faktisk, at Ragnhild hadde brannsår på hendene etter bataljen.

- Ragnhild hadde blemmer. Det hadde ikke jeg. Jeg var faktisk ikke så sliten heller. Min taktikk var å slite henne ut. Jeg burde ha jobbet raskere innimellom. Det var surt å tape, og jeg skulle selvsagt ønsket å være der lenger. Det var ganske dramatisk egentlig. Hun var en tøff motstander, men det var gøy å kjempe mot en hard motstander, sier Cecilie til Seoghør.no.

For den vakre 24-åringen sto det mellom nettopp Ragnhild og Elin Jeanette Christiansen da hun skulle velge andrekjempe.

- Jeg ville ikke velge jentene i min gjeng. Men jeg står for valget jeg tok. Det var 50-50 mellom Elin og Ragnhild, og jeg jo aldri hvordan ting kunne ha gått om jeg hadde valgt annerledes.

Sortlandsjenta har bare gode minner å se tilbake på fra oppholdet fra gården i Valdres.

- Jeg står for alt jeg har sagt og gjort, og er veldig glad for å ha fått være med. Jeg har fått gode venner. Jeg klarte faktisk å holde meg da vi sa adjø, men jeg må innrømme at jeg fikk en klump i halsen og at tårene presset på. Da jeg kom til hotellet gikk det opp for meg at det var over, og da begyne jeg å gråte, forteller Cecilie Holm til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her bader «Farmen»-deltageren naken  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer