LITT FOR TRANGE?: Cheryl Cole hadde nok tatt på seg litt for trange bukser, som klødde... Foto: All Over Press
LITT FOR TRANGE?: Cheryl Cole hadde nok tatt på seg litt for trange bukser, som klødde... Foto: All Over Press Vis mer

Dette var ikke helt heldig

Popstjernen tok et tak der hun ikke burde når det er fotografer til stede...

Publisert
SEHER.NO: Den britiske popstjernen og «X Factor»-dommeren Cheryl Cole (27) er kjent som en av Storbritannias flotteste kjendiskvinner, og har flere ganger havnet på toppen av internasjonale mest sexy-kåringer.

Det spørs imidlertid ikke om hennes mange mannlige fans får et lite turn-off når de ser disse nye bildene av henne.

På vei inn til Wembley studios i London nylig, hadde hun tydeligvis ikledd seg litt for trange bukser, som attpåtil klødde. 

Og uten at hun var klar over at fotografene stod klare til å forevige øyeblikket, tok hun et svært udiskré «grep» med fingrene og klødde seg i skrittet i det hun steg ut av bilen, skriver nyhets- og bildebyrået All Over.

Kort tid etter at hun hadde gjort dette, gikk det opp for 27-åringen at paparazziene var tilstede, og en lettere flau Cheryl hastet dermed så fort hun kunne inn i studio.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Avslørte sin syvende tatovering

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer