- Dette var i hvert fall spesielt

«Jakten»-bonden Linda Bjørnes måtte gjennom en svært utradisjonell TV-date.

SPESIELL DATE: - Det er vanskelig å legge merke til mimikk og kroppsspråk i en slik setting, forteller Linda Bjørnes, som måtte gjøre en av sine speed-dater - med Erlend Siggerud - på Skype. Siggerud er ikke med på dette bildet. Foto: TV2
SPESIELL DATE: - Det er vanskelig å legge merke til mimikk og kroppsspråk i en slik setting, forteller Linda Bjørnes, som måtte gjøre en av sine speed-dater - med Erlend Siggerud - på Skype. Siggerud er ikke med på dette bildet. Foto: TV2 Vis mer
SEHER.NO: I mandagens «Jakten på kjærligheten» fikk de fire bøndene Linda Bjørnes (36), Svein Bøylestad, Bente Fremo og Roar Husetuft møte sine friere for første gang. Eller... For Linda Bjørnes var det faktisk ikke helt slik, en av dem fikk hun nemlig ikke engang møtt ansikt til ansikt, avslører hun til Seher.no.

- Det var en som ikke rakk å komme ned, slik at jeg datet han på skype istedet, avslører TV-bonden Linda til Seher.no.

Mannen hun snakker om heter Erlend Siggerud, og bor på Svalbard. Til Seher.no forteller Linda at hun synes den noe utradisjonelle speed-daten var av det snodige slaget.

- Produksjonen drev og filmet meg mens jeg snakket med ham via en PC. Det var i hvert fall spesielt, man får liksom ikke noe godt bilde av folk på den måten. Det er vanskelig å legge merke til mimikk og kroppsspråk i en slik setting, forteller den kjærlighetssøkende kvinnen om daten som enda ikke er vist på TV - men som muligens vises neste uke.

Hun understreker at Siggerud absolutt var med i kampen om å få være med videre i programmet til tross for at han ikke hadde muligheten til å komme på speed-daten.

- Han stilte på lik linje med alle de andre, forteller hun.

Den vakre 36-åringen satt igjen med blandede følelser etter at ni dater var overstått.

- Noen svarte til forventningene, mens andre ikke gjorde det. De fleste hadde sendt meg et lite brev med bilde, og det ble jo tydelig for meg at noen hadde lagt med bilder som var tatt for noe år siden - der de ikke lignet i det hele tatt.

Enkelte av frierne brukte ikke Linda lang tid på å forkaste, om man kan si det på en så brutal måte.

- Det var noen jeg bestemte meg med en gang for å ikke ta med meg videre, ja. Fordi det ikke var noe kjemi der i det hele tatt. Det gjaldt i hvert fall et par av dem, sier hun til Seher.no.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han leker med meg og samboeren sin