KRITISK: - Man kan jo tro det, når nesten uansett hva du gjør, så får du tiere og best karakter av alle. Så det er jeg ikke redd for å si, sier Marcel Lelienhöf til Seher.no. Tor Fløysvik er sterkt uenig. Foto: Anders Myhren/Seher.no
KRITISK: - Man kan jo tro det, når nesten uansett hva du gjør, så får du tiere og best karakter av alle. Så det er jeg ikke redd for å si, sier Marcel Lelienhöf til Seher.no. Tor Fløysvik er sterkt uenig. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Dette var helt på jordet!

Skal vi danse-stjernene slår tilbake mot Mias ektemann.

Publisert
SEHER.NO:  Etter en uke med knallhard trening, fokus på sjalusi og utroskap, var Mia Gundersen og Carsten Skjelbreid lørdag endelig i gang med finalen i høstens store tv-begivenhet - "Skal vi danse" på TV 2.

Til slutt var det TV 2-sportens egen dansekjekkas, Carsten, som kunne smykke seg med tittelen "Skal vi danse"-vinner 2009. Men det var en helt annen ting som skapte overskrifter i timene før lørdagens show.

Til "God Kveld Norge" uttalte nemlig Mia Gundersens ektemann, Marcel, at han fryktet dommernes sans for Skjelbreid, og at han syntes det hele minnet om et avtalt spill. I åtte av ti programmer har TV-kjendisen kommet fra det hele med best poengsum av samtlige.

- Man kan jo tro det, når nesten uansett hva du gjør, så får du tiere og best karakter av alle. Så det er jeg ikke redd for å si, bekrefter Marcel Lelienhöf til Seher.no.

Mia Gundersens ektemann understreker at han er svært partisk midt oppi det hele.

- Jeg er jo partisk. Det er min kone, og jeg vil at hun skal vinne. Og jeg synes hun er den beste danseren. Jeg må jo bare stå ved det. Men jeg synes det har vært en del rare dommeravgjørelser i "Skal vi danse", sier han.

Uttalelsene faller ikke i god "jord" hos Tor Fløysvik. Den profilerte "Skal vi danse"-dommeren mener nemlig at Marcels utsagn ikke henger på greip.

- Dette synes jeg er helt på jordet! Jeg er proff, og ingen klarer å styre det jeg måtte ønske. Jeg fulgte ikke veldig godt med på hva de andre dommerne gjorde, men jeg har full tillit til dem likevel, forteller han til Seher.no.

- Hva synes du om at noen tror dette er tilfelle?

- Det er klart, han er jo en i familien hennes, han ønsker vel at Mia skal vinne. Men de er gode begge to, og jeg gir blaffen i hvem som vant. Det var en kjempegod finale, jeg har kost meg og var helt komfortabel med at det var disse to som var i finalen, sier han.

Marcels kone, "Skal vi danse"-finalisten Mia Gundersen tar dett hele med et stort smil.

- Jeg skal roe ned hele situasjonen ved å si at han er utrolig patriotisk! Og sånn skal ektefolk være, for å si det sånn. Han er patriot, et menneske som elsker meg så høyt - og som unner meg å vinne. Hva har du gjort nå, Marcel?

De andre dommerne avviser også at det har vært et avtalt spill i forhold til poengivningen rettet mot Carsten Skjelbrei.

- Et avtalt spill er det overhodet ikke. Vi dømmer ut fra det vi ser. Det er jo en konkurranse, og da er det den som danser best der og da som får best poeng som den fortjener, mener Christer Tornell.

- Vi er ikke med på generalprøven engang, vi ser det TV-seerne ser hjemme i stua. Vi må gjøre opp en mening fort, både hva vi skal si og hvilken karakter vi skal gi, så det sier seg selv at det å være forutinntatt i denne konkurransen - det går bare ikke, sier Trine Dehli Cleve.

Karianne Gulliksen er enig med sine tre dommerkolleger:

- Vi snakker overhodet ikke sammen - om parene - hva vi har tenkt til å gjøre, eller noe som helst, sier hun.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Det er en fordel å være mann

Se videointervju med flere Skal vi danse-profiler her:[obj:media:8192]
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer