Nicolay Ramm:

Dette var han bekymret for før frieriet

Nicolay Ramm røper detaljer rundt forlovelsen.

FORLOVET: Nicolay Ramm og Josephine Leine Granlie har vært kjærester i om lag fem år. Forrige måned tok de forholdet ett steg videre - og forlovet seg. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
FORLOVET: Nicolay Ramm og Josephine Leine Granlie har vært kjærester i om lag fem år. Forrige måned tok de forholdet ett steg videre - og forlovet seg. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For en måned siden kunne NRK-profil Nicolay Ramm (30) avsløre at han og kjæresten, Josephine Leine Granlie (30), har forlovet seg.

Det var under et ferieopphold i Santa Barbara i California at det store spørsmålet ble stilt, men 30-åringen har holdt kortene tett til brystet hva gjelder ytterligere detaljer rundt frieriet.

For selv om enden var god, legger ikke NRK-profilen skjul på at han var preget av nerver og bekymring i forkant.

- Jeg er glad for å ha fått det unnagjort, sier Nicolay Ramm til Se og Hør og ler.

RASKE BRILLER: Nicolay Ramm var ikke imponert over Rød Løpers utvalg av raske briller. Video: Kevin Smilden Vis mer

Slik reagerte hun

- Hva var du var bekymret for?

- Den store frykten for oss mannfolk er jo at forlovelsen ikke blir god nok. Jeg vet at dette er en dag mange jenter ser frem til hele livet. De har store forventninger til hvordan mannen skal løse dette her. Og jeg var jo bekymret for at jeg ikke skulle klare å innfri forventningene.

Etter Granlies reaksjon å dømme, hadde ikke den populære tv-profilen noe å frykte. For Ramm ble det store øyeblikket akkurat slik han hadde forestilt seg.

View this post on Instagram

I LIKED IT SO I PUT A RING ON IT🌟💍

A post shared by Nicolay Ramm (@nicolayramm) on

- Jeg er lettet over at det ble så bra som jeg hadde håpet på. Jeg fant et veldig fint sted og det ble akkurat som jeg ønsket meg. Det ble privat, bare oss, ikke noen mennesker rundt. Det var kjempefint, og hun reagerte med glede, latter og fnising. Bare eufori - og sa ja på flekken. Som er veldig positivt.

- Nyte festen

Ramm forklarer at paret så langt ikke har bestemt dato og sted for bryllupet. Forventningene til den store dagen er imidlertid skyhøye.

- Jeg håper alt går etter planen. Og forhåpentligvis er det så godt planlagt at jeg slipper å bry meg så veldig mye om alt rundt. Vi satser på at det går knirkefritt, slik at vi bare kan kose oss og nyte festen.

Saken fortsetter under:

TOK MED KJÆRESTEN: Nicolay Ramm tok med Josephine Leine Granlie for første gang på den røde løperen under Gullruten i 2018. Foto: NTB Scanpix
TOK MED KJÆRESTEN: Nicolay Ramm tok med Josephine Leine Granlie for første gang på den røde løperen under Gullruten i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Granlie og Ramm ble kjærester for litt over fire år siden. Sistnevnte er ikke i tvil om at han har funnet drømmedama, og røper samtidig hva han falt for ved sin fremtidige kone.

- Jeg falt for at hun ser meg som den jeg er - som er en litt annerledes fyr som har et skråblikk på livet i enhver situasjon. At hun liker det og setter pris på det. Så er hun en liten tøysekopp selv, så vi utfyller hverandre bra.

- Hun er jo drømmekvinnen min. Det er ti av ti. Jeg er dritfornøyd. Så setter hun meg på plass når jeg trenger det - eksempelvis hvis jeg jobber for mye, legger han til.

RUTETE NINJA: Midt i intervjuet med Nicolay Ramm, stuper Herman Flesvig inn fra siden for å gi Ramm en liten skjennepreken. Vis mer

For Nicolay Ramm har hatt hendene fulle de siste årene. 30-åringen fikk sitt store gjennombrudd under OL i fjor vinter. Han har også hatt stor suksess med «Helt Ramm»-konseptet, i tillegg til å ha fått sitt eget TV-show, «Ramm, ferdig, gå!». Tv-profilen har også vært programleder for Idrettsgallaen, i tillegg til å være programleder for MGP junior.

I fjor stakk han for øvrig av med Gullrutens kanskje gjeveste pris, nemlig publikumsprisen - som han også var nominert til i år.

LES OGSÅ: - Var redd jeg ikke skulle få den med meg hjem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer