Dette var før Jan Thomas kom...

- Rod Stewart-sveisen må bort! tordnet Jan Thomas.

SEOGHØR.NO: Det var en god venninne gjennom 35 år som sendte søknaden til Se og Hør og ba om en bli ny-dag for Rita Eggen Nedgården (51) fra Oslo.

– Rita har hatt hockeysveis i alle årene jeg har kjent henne, skrev Gerd Sletmoen i det hun kalte «et rop om hjelp»...

Kjendisstylisten Jan Thomas tok utfordringen, og var ikke nådig da han så den rufsete 80-tallsfrisyren som Rita har farget hjemme i årevis.

– Rod Stewart-sveisen må bort! fastslo han.

Heldigvis var 51-åringen enig og ga Jan Thomas frie tøyler – så lenge han ikke klippet henne kort.

– Tar man håret bort fra ansiktet ser du ti år yngre ut. Det er mye som er fantastisk her: flotte, høye skinnbein, pen hud og nydelige øyne, fastslår Se og Hørs motepoliti.

NY FRA TOPP TIL TÅ: Jan Thomas og teamet hans sikret at Rita Eggen Nedgården fikk en komplett makeover.  Foto: Henning Jensen/Se og Hør
NY FRA TOPP TIL TÅ: Jan Thomas og teamet hans sikret at Rita Eggen Nedgården fikk en komplett makeover. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer

– Veldig ofte er det sånn at kvinner tar vare på alle andre enn seg selv: mann, barn, venner. Neste steg hadde vært en murstein i hodet! Nå fikk du en venninne som meldte deg på en bli ny-dag isteden.

Jan Thomas og teamet hans gir Rita ny frisyre, oppdatert sminke og et moderne antrekk.

– Dette er en dag jeg aldri kommer til å glemme. Folk vet ikke hva de går glipp av! Jeg er veldig glad i venninna mi akkurat nå, smiler Eggen Nedgården etter makeoveren.

Se hvordan Rita ble seende ut i videoen over eller kjøp Se og Hør og les hele reportasjen!