Dette var før Anne Kari (42) møtte Jan Thomas

Fikk hjelp med alt fra briller til sko.

SEOGHØR.NO: – Jeg trenger en oppfriskning av hår, sminke og klær, skrev Anne Kari Bilben (42) i søknaden til Se og Hør.

Kjendisstylist Jan Thomas (46) tar henne imot henne med åpne armer når hun kommer til salongen for å bli ny.  

TRENGTE NY STIL: Anne Kari Bilben sendte en søknad til Se og Hør om Bli ny-dag med Jan Thomas. Foto: Henning Jensen/Se og Hør
TRENGTE NY STIL: Anne Kari Bilben sendte en søknad til Se og Hør om Bli ny-dag med Jan Thomas. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer

– Du trenger en oppgradering. Du har brukt mye tid på alt annet enn deg selv. Det ender i dag! Nå er det du som er i fokus, smiler Jan Thomas, før han tar Anne Karis briller i nærmere øyesyn.

– Disse brillene trengs å skiftes ut, innrømmer 42-åringen fra Heidal i Sel.

– Du sa det! ler Jan Thomas, som allerede har planer om å finne en ny innfatning.

- Du er kjempevakker, men litt anonym og kjedelig i stilen. Du skal bli klassisk, sporty og moderne, fastslår Jan Thomas før han setter i gang teamet på Jan Thomas Studio.

Håret blir farget, klippet og krøllet. Brynene blir nappet og gjort mørkere, før det legges sminke. Hele forvandlingen fra start til slutt ser du i videoen øverst i saken.

– Du trenger sterke rammer. Med briller forsvinner 75 prosent av all sminke. Man tror kanskje at man har tatt i litt hardt, men når man tar på brillene blir det tydelig at det var akkurat passe, forklarer Jan Thomas.

I FRISØRSTOLEN: Jan Thomas har planer for både etterveksten og brillene til Anne Kari Bilben.
I FRISØRSTOLEN: Jan Thomas har planer for både etterveksten og brillene til Anne Kari Bilben. Vis mer

Til slutt kles Anne Kari opp i en tøff jakke, smale bukser og ankelstøvletter.

Dette føler jeg meg vel i! smiler 42-åringen, som er glad for at hun grep sjansen.

-   Jeg måtte gå noen runder med seg selv etter jeg hadde takket ja, for jeg kastet meg ut i noe jeg egentlig ikke turte. Jeg er ikke den som liker å stikke meg ut og fram, og det var litt skummelt å tenke på jeg skal være i Se og Hør.

- Jeg var på nippet til å avbestille flere ganger, men fant ut at jeg ikke kunne la denne muligheten gå fra meg. Angrer ikke i det hele tatt på at jeg ble med, for dagen i Jan Thomas Studio har vært veldig artig, spennende og inspirerende.

FORVANDLING: Anne Kari har fått nye briller fra Chanel og et komplett nytt antrekk.
FORVANDLING: Anne Kari har fått nye briller fra Chanel og et komplett nytt antrekk. Vis mer

LES OGSÅ: Gikk ned 55 kilo – trengte ny stil

 

Nå kan DU bli ny!

Se og Hør planlegger en ny runde hvor heldige lesere kan få en Bli ny-dag i Jan Thomas Studio. Er du klar for å overlate all kontroll til kjendisstylisten? Send en søknad der du forteller hva nettopp du trenger hjelp med. Legg med portrettbilde og et bilde av deg selv i helfigur.

Send bilder, søknad, kontaktinfo og alder til Se og Hør, postboks 1169 Sentrum, 0107 Oslo. Eller send det på e-post til bliny@aller.no. Merk med «Bli ny».

Bli ny-dagen er gratis for dem som trekkes ut, men reise til Oslo og eventuelt opphold må man stå for selv.