FÅR SMEKK PÅ SMINKEPUNGEN: Cristiano Ronaldo har blitt offer for mange lattermilde kommentarer blant fotballfans, etter at han i går stilte opp med lakkerte tånegler ved bassengkanten på sitt hotell i New York. Foto: All Over Press
FÅR SMEKK PÅ SMINKEPUNGEN: Cristiano Ronaldo har blitt offer for mange lattermilde kommentarer blant fotballfans, etter at han i går stilte opp med lakkerte tånegler ved bassengkanten på sitt hotell i New York. Foto: All Over Press Vis mer

- Dette var en tabbe, Ronaldo

Her er grunnen til at Cristiano Ronaldo nå latterliggjøres verden over...

SEHER.NO: Fotball-stjernen Cristiano Ronaldo vakte tidligere denne uken oppsikt, da han overraskende var blitt far til en liten gutt, med en foreløpig ukjent kvinne.

Sønnen - som Ronaldo vil fostre opp selv i samarbeid med sin mor og søster- skal ifølge flere medier også hete Cristiano Ronaldo.

Men det er ikke bare på fødestua Real Madrid-spilleren overrasker.

Lakkerte tåneglene
Da han i går dukket opp på takterrassen til New York-hotellet «The Gansevoort Hotel» - hvor han ferierer med sin russiske modellkjæreste Irina Shayk - var det vanskelig for de andre badegjestene å ikke legge merke til hans svartlakkerte tånegler.

Selv om fotballstjernen er kjent for å bruke mye tid på utseendet sitt, blant ved å jevnlig vokse brystkassa, er det første gang han viser seg offentlig med neglelakk.

Stuntet har ikke uventet ført til mange hoderystende reaksjoner blant fotballspillerens fans og internasjonale media.

- Dette var en tabbe, Ronaldo, skriver den britiske avisen Daily Mail og får raskt støtte fra flere av sine lesere.

- Hvis jeg hadde slike tånegler, ville jeg ikke prøvd å gjøre folk oppmerksomme på dem med neglelakk, uansett om det gjelder en mann eller kvinne, skriver en kvinne som kaller seg «Sally K.» på avisas nettside.

Satser på motekarriere

Hva som har fått Ronaldo til å løpe til sminkebutikken er ikke kjent, men at den motebevisste 25-åringen satser på en modellkarriere i tillegg til fotballen er ingen hemmelighet.

I forrige måned dukket både Ronaldo og hans vakre kjæreste opp i hver sin reklamekampanje for undertøysmerket Emporio Armani.

Nå spør mange seg hva som blir det neste stuntet fra fotballspilleren...

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Tålmodigheten hennes er slutt