- Dette var en nedtur

«Skal vi danse»-dommerne skuffet over dansenivået.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter en sesong med høyt nivå på dansegulvet, ble lørdagens «Skal vi danse» en nedtur for dommerne Trine Dehli Cleve og Karianne Gulliksen.

Etter en kveld med showdans var det to skuffede dommere som møtte Seoghør.no.

- Sesongen har vært utrolig bra, og alle har levert så det holder. Kvelden i kveld var derimot en nedtur. Deltagerne levde ikke opp til forventningene, sier Dehli Cleve til Seoghør.no.

Det var Hanne Sørvaag og Egor Filipenko som fikk den laveste poengsummen, etter å ha startet showet til Spice Girls' «Wannabe». Men i danseduellen var det Linni Meiseter som måtte ut av Skal vi danse denne uken.

- Vi har hatt et par ekstremt bra sendinger der tierne har haglet, men i kveld var ikke energien og trøkket det jeg hadde håpet på, forteller Gulliksen.

Men til tross for dommernes skuffelse, vanket det gode karakterer også denne lørdagen. Før det ble avgjort hvem som måtte ut i danseduell, kunne Eldar Vågan smykke seg med tre niere og én tier.

Dehli Cleve spekulerer i om grunnen til at nivået var lavere denne lørdagen, var fordi deltagerne har fått friere tøyler enn det de vanligvis har.

- Det skled litt ut i dag, og det er kanskje fordi de fikk frie tøyler, sier hun.

Det var modell og TV-profil Linni Meister og partner Calle Sterner som røk ut av konkurransen lørdag kveld. 
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Drømmer om Bond-livet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer