- Dette var en forferdelig tabbe

Redaktør beklager at de puttet LeAnn Rimes på forsiden av av Shape.

SNAKKET UT OM UTROSKAPET: I oktober-utgaven av Shape magazine snakket LeAnn Rimes ut om utroskapsskandalen med Eddie Cibrian, som hun nå bor med.  Foto: All Over Press
SNAKKET UT OM UTROSKAPET: I oktober-utgaven av Shape magazine snakket LeAnn Rimes ut om utroskapsskandalen med Eddie Cibrian, som hun nå bor med. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Popstjernen LeAnn Rimes (28) var coverstjernen på treningsmagasinet Shape, da oktoberutgaven av bladet kom ut i forrige måned. Og i intervjuet inne i bladet snakket 28-åringen endelig ut om hvorfor hun var utro mot sin ektemann gjennom seks år, Dean Shermet.

Det var i 2008 at hennes affære med skuespilleren Eddie Cibrian (37), som også var gift, ble avslørt. Paret møttes under innspillingen av filmen «Northern Lights».

I fjor bestemte LeAnn og Eddie seg for å forlate sine ektefeller til fordel for hverandre, tross alt oppstyret og overskriftene utroskandalen hadde skapt. 

- Mitt forhold med Dean var flott, men i bunn og grunn var det ikke et riktig ekteskap for noen av oss. Vi giftet oss så unge: Jeg var bare 19 og han var 21. Så ettersom vi ble eldre vokste vi fra hverandre, sa LeAnn til Shape.

Popstjernen, som nå bor sammen med «elskeren» og hans to sønner Mason (7) og Jake (3) innrømmet samtidig at hun var klar over hvor dårlig hun hadde oppført seg.

- Jeg forstår hvorfor folk er skuffet over meg, spesielt siden jeg vokse opp som «Americas sweetheart», sa hun.

At Rimes valgte å snakke ærlig ut om skandalen har imidlertid ikke gjort henne mer populær blant fansen. Heller motsatt.

Ifølge Us Magazine har nemlig Shape mottatt massiv kritikk fra leserne etter at de publiserte det mye omtalte intervjuet.

I en epost nettstedet TooFab har fått tak i beklager Shape-redaktør Valerie Latona at de valgte å bruke LeAnn som coverpike, og innrømmer at det var en «forferdelig tabbe» å la henne snakke ut i bladet.

- Som dere alle er enige i, gjorde Shape en forferdelig tabbe da vi valgte LeAnn Rimes til coveret. Jeg håper dere forstår at ved å bruke henne på coveret, så ønsket vi ikke å fronte en ektemannstyv (gjennom hennes historie), men å vise at vi alle er mennesker. Denne kvinnen fant styrke i trening, da hun gikk gjennom det hun omtaler som hennes vanskeligste tid i livet, skriver Latona i eposten til leserne av bladet.

Til tross for at magasinet hadde gode hensikter med intervjuet, innser Latona at de gjorde en stor feil.

- Det kom ikke ut på riktig måte, og jeg er fryktelig lei meg for det. Jeg håper vi kan gjøre det bedre neste gang, for de av dere som vil gi oss en ny sjanse, skriver redaktøren videre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:
- Du burde skamme deg