- Dette var egentlig bare smisk

Og de to «X Factor»-deltagerne følte at de lyktes til fulle. Se video!

GLISTE BREDT: - Marion Ravn satt der, og da ble det ekstra deilig å kjenne at det gikk bra. Vi var litt usikre tidligere denne uka, men så fikk vi ut det beste, sier Vegard og Lasse i «Post 4» til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
GLISTE BREDT: - Marion Ravn satt der, og da ble det ekstra deilig å kjenne at det gikk bra. Vi var litt usikre tidligere denne uka, men så fikk vi ut det beste, sier Vegard og Lasse i «Post 4» til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se video med gutta i «Post 4» nederst i saken! 

SEHER.NO: Finalesendingene i årets «X Factor» er i full gang, og for andre gang på like mange uker tok Vegard Knutsen og Lasse Kristiansen i gruppa «Post 4» seg videre i den beintøffe live-konkurransen.

Men denne gangen var det kanskje mer enn akkurat det folk lot seg bite merke i.

- Vi hadde valgt en låt i samarbeid med mentor vår, Klaus Sonstad. Marion Ravn satt der, og da ble det ekstra deilig å kjenne at det gikk bra. Vi var litt usikre tidligere denne uka, men så fikk vi ut det beste tror vi, sier Vegard og Lasse til Seher.no i minuttene etter at det ble kjent at det var Tanita Kolås (21) som måtte ta den tunge veien ut av programmet i denne omgang.

Låta de to snakker om er selvsagt «Everything», skrevet og fremført av M2M, som «X Factor»-dommer Marion Ravn tidligere var en del av sammen med sin daværende «samarbeidspartner» Marit Larsen.

Ifølge «Post 4» var det hele ment som en liten hyllest til dommeren, som i høst fungerer som mentor for guttene under 25 år.

- Sangen handler om kjærlighetssorg og er veldig fin. Når man i tillegg har en vakker dommer ved navn Marion som sitter der og som har vært med å skape låta med M2M, da tenker jeg at det i seg selv er en veldig fin gest til henne. Og en ære å få lov til å spille det. Vi var litt usikre tidligere denne uka, men så fikk vi ut det beste tror jeg, forteller de.

- Dere smisket litt med henne, gjorde dere ikke?

- Ja, litt smisk var det. Det er hyggelig å smiske med Marion og. Vi skulle vel gjort en skikkelig dårlig versjon for at hun ikke skulle synes den var bra. Det var egentlig bare smisk, sier Vegard og Lasse lattermildt til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Her «frir» han på TV-skjermen

Se video med gutta i «Post 4» her:[obj:media:9107]