Dette var de hekta på under graviditeten

Kjendismammaene avslører hva deres «cravings» var.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Under svangerskapet kan de vordende mødrene oppleve å bli hekta på spesielle smaker eller lukter, og denne formen for avhengighet blir populært kalt «å crave» eller ha «cravings» på noe.

Til Seoghør.no avslører modell og Lindex-talskvinne Kathrine Sørland (34) hva hun ble hekta på mens hun gikk gravid med sønnen Leon som ble født høsten 2008:

- Jeg var hekta på appelsiner, bønner i tomatsaus, krokanis og isbiter - og lukten inne på Nationalteateret stasjon. Haha! Er ikke hekta på noe av dette i dag.

Også komiker Sigrid Bonde Tusvik (34), som ble mamma til Jenny (1) i april i fjor, forteller til Seoghør.no at hun opplevde å få «cravings» under svangerskapet:

- Jeg fikk «cravings» på tjukkmjølk fra Røros! Aner ikke hvor det kom fra, men denne litt sædliknende melken var altså min greie. Har ikke hatt lyst på det etterpå. Det er verre med de tingene du ikke liker. Jeg likte plutselig ikke kaffe og hatet makrell i tomat, forteller hun.

For fotballfrue Caroline Berg Eriksen (27) derimot kom ikke «cravingsen» før etter hun fødte lille Nelia i november:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer