VEKKET OPPSIKT: Scott Disick og Bella Thorne skapte overskrifter etter at de ble avbildet sammen i Cannes i mai. Nå snakker Kardashian-familien ut om den oppsiktsvekkende flørten. Foto: NTB scanpix
VEKKET OPPSIKT: Scott Disick og Bella Thorne skapte overskrifter etter at de ble avbildet sammen i Cannes i mai. Nå snakker Kardashian-familien ut om den oppsiktsvekkende flørten. Foto: NTB scanpix Vis mer

Bella Thorne og Scott Disick:

- Dette var bare utrolig ondskapsfullt

Nå snakker Kardashian-familien om Scotts flørt med den unge Disney-stjernen.

(Se og Hør): Tidligere i år vekket den skandaleombruste «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen Scott Disick (34) oppsikt, etter at han ble observert i het omfavnelse med nesten 15 år yngre Bella Thorne (20).

De to skal både ha tilbragt tid sammen i Los Angeles og i kystbyen Cannes i Sør-Frankrike, og duoen skapte et utall overskrifter i kjendispressen.

Scott har som kjent tre barn fra sitt turbulente forhold med Kourtney Kardashian (38), og i en ny episode av familiens reality-serie, snakker søstrene til Kourtney endelig ut om flørten hans med unge Bella.

- Jeg spurte om han var sprø

I episoden som ble vist i USA mandag, kommer det frem at Scott fulgte etter Kourtney og kjæresten hennes, Younes Bendjima (24), til Cannes sammen med 20-åringen.

Ifølge E!News snakker Kim Kardashian (37) i telefonen med halvsøsteren Kendall Jenner (21), som også befinner seg i den franske filmbyen:

- Er Scott og Bella der? spør Kim, hvorpå Kendall svarer:

- De kom nettopp, nå i dag.

- De så veldig desperate ut på flyplassen. Hvem drar sammen til LAX (flyplass i Los Angeles, journ.anm.)? Det ser ikke bra ut for Scott, fortsetter Kim i episoden.

USMAKELIG: Kim Kardashian og Kendall Jenner synes Scott Disick burde ha latt være å ta med seg Bella Thorne (t.h.) til Cannes mens eksen var der. Foto: Splash News/ NTB scanpix
USMAKELIG: Kim Kardashian og Kendall Jenner synes Scott Disick burde ha latt være å ta med seg Bella Thorne (t.h.) til Cannes mens eksen var der. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Og tilsynelatende har eksen til Kourtney bestemt seg for å hevne seg på henne, forteller Kendall over telefonen:

- Han snakket med meg om det. Han synes det [ser bra ut], og jeg sa: «Er du sprø? Er du faktisk ikke frisk?». Og han svarte sånn: «Jepp, jeg gjør det for å gjøre Kourtney sint». Da sa jeg: «Du kommer ikke til å gjøre henne sint av riktig grunn».

- Utrolig ondskapsfullt

Kourtney Kardashian fant tonen med den unge kjekkasen Younes i fjor høst, og siden den gang ser det ut til at kjærligheten har blomstret mellom dem.

Og ifølge Kim Kardashian har Scott Disick taklet eksens blomstrende kjærlighetsliv på en veldig dårlig måte, ved å ta med seg Bella Thorne til samme feriested som Kourtney og kjæresten:

- Jeg mener det er åpenlyst for alle at Scott bare gjør dette i et forsøk på å overgå Kourtney, og det virker utrolig ondskapsfullt, sier hun i den nye tv-episoden, og legger til:

- Kourtney prøver virkelig å komme seg litt bort og kose seg. Og han vil at hun skal få hetta, ved å få Kourtney til å tro at de kommer til å støte på hverandre og at det skal bli masse drama. Det er bare så latterlig, mener Kim.

Saken fortsetter under bildene.

IRRITERT: Kim Kardashian, som her er avbildet med Scott Disick (t.h.) i New York. Foto: Splash News/ NTB scanpix
IRRITERT: Kim Kardashian, som her er avbildet med Scott Disick (t.h.) i New York. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
I CANNES: Kendall Jenner var på plass i filmbyen i mai. Foto: NTB scanpix
I CANNES: Kendall Jenner var på plass i filmbyen i mai. Foto: NTB scanpix Vis mer
OGSÅ I CANNES: Kourtney Kardashian og Younes Bendjima (i hvitt). Foto: NTB scanpix
OGSÅ I CANNES: Kourtney Kardashian og Younes Bendjima (i hvitt). Foto: NTB scanpix Vis mer

- Skjedde ikke noe seksuelt

Etter at de hete bildene av Scott og Bella dukket opp i sommer, har den unge skuespilleren og modellen lettet på sløret om flørten deres ved mer enn én anledning.

I slutten av mai skrev hun på Twitter at luksuslivet i Cannes ikke var noe for henne, at det ikke skjedde noe mellom henne og Scott, og at de to ikke var på talefot.

Hun har også fortalt, i et intervju med magasinet Complex, at livsstilen som Scott utviste i Cannes ble for mye for henne:

- Vi var der i halvannen dag før jeg sa at jeg booket meg en flybillett for å reise igjen. Jeg elsker å gå ut og ha det gøy, jeg elsker å danse, men jeg fester ikke så hardt og det ble bare for mye for meg, sa Bella i sommer.

De to Hollywoodstjernene festet sammen 23. juni 2017. Vis mer

Og i et radiointervju i juli, fortsatte 20-åringen å understreke at det ikke hadde skjedd noe seksuelt mellom henne og den eldre reality-stjernen.

- Vi var aldri med hverandre seksuelt. Jeg har aldri sett «Keeping Up With The Kardashians,» sa hun til radioverten Jenny McCarthy, ifølge US Magazine.

I samme intervju påpekte Bella at hun ikke ønsket å lage kvalm for verken Kourtney eller noen andre i Kardashian/Jenner-familien:

- Jeg er venner med Kylie og Kendall. Så vidt jeg vet er alt kult mellom oss. Jeg har ikke hatt noe problemer med dem, fortalte den unge stjernen.

LES OGSÅ: - Scott dumpet Bella fordi hun stinket