Bella Thorne og Scott Disick:

- Dette var bare utrolig ondskapsfullt

Nå snakker Kardashian-familien om Scotts flørt med den unge Disney-stjernen.

VEKKET OPPSIKT: Scott Disick og Bella Thorne skapte overskrifter etter at de ble avbildet sammen i Cannes i mai. Nå snakker Kardashian-familien ut om den oppsiktsvekkende flørten. Foto: NTB scanpix
VEKKET OPPSIKT: Scott Disick og Bella Thorne skapte overskrifter etter at de ble avbildet sammen i Cannes i mai. Nå snakker Kardashian-familien ut om den oppsiktsvekkende flørten. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Tidligere i år vekket den skandaleombruste «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen Scott Disick (34) oppsikt, etter at han ble observert i het omfavnelse med nesten 15 år yngre Bella Thorne (20).

De to skal både ha tilbragt tid sammen i Los Angeles og i kystbyen Cannes i Sør-Frankrike, og duoen skapte et utall overskrifter i kjendispressen.

Scott har som kjent tre barn fra sitt turbulente forhold med Kourtney Kardashian (38), og i en ny episode av familiens reality-serie, snakker søstrene til Kourtney endelig ut om flørten hans med unge Bella.

- Jeg spurte om han var sprø

I episoden som ble vist i USA mandag, kommer det frem at Scott fulgte etter Kourtney og kjæresten hennes, Younes Bendjima (24), til Cannes sammen med 20-åringen.

Ifølge E!News snakker Kim Kardashian (37) i telefonen med halvsøsteren Kendall Jenner (21), som også befinner seg i den franske filmbyen:

- Er Scott og Bella der? spør Kim, hvorpå Kendall svarer:

- De kom nettopp, nå i dag.

- De så veldig desperate ut på flyplassen. Hvem drar sammen til LAX (flyplass i Los Angeles, journ.anm.)? Det ser ikke bra ut for Scott, fortsetter Kim i episoden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer