- Dette var bare tull

Den norske TV-profilen hevder hun tullet på radio. Men ikke alle skjønte spøken.

TULLET: - Jeg ble selvfølgelig lurt. Men, som sagt, jeg er veldig, veldig glad for at jeg ble lurt av Eivind Landsverk her. For ellers hadde jeg ikke fått så gode venner som jeg har fått, sier en ironisk Mina Hadjian til Seher.no. Foto: Anders Myhren / Seher.no
TULLET: - Jeg ble selvfølgelig lurt. Men, som sagt, jeg er veldig, veldig glad for at jeg ble lurt av Eivind Landsverk her. For ellers hadde jeg ikke fått så gode venner som jeg har fått, sier en ironisk Mina Hadjian til Seher.no. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Se video med Mina Hadjian og Eivind Landsverk nederst i saken!

SEHER.NO: Mandag refererte «God kveld, Norge» fra morgenshowet til radiokanalen NRJ, der den tidligere radio- og TV-profilen Mina Hadjian (35) skal ha svært misfornøyd med  tingenes tilstand for tiden. I showet sier nemlig Mina at TVNorge har løyet for henne, og at de lovet henne jobb i kanalen hvis hun ble med i det knalltøffe programmet «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

- Jeg ble forespeilet noe av TVNorge, hvis jeg gjorde «71 grader nord». Det var løgn!, skal Mina ha sagt i radioshowet.

Problemet er bare at det hele var tull fra ende til annen, ifølge Hadjian selv.

Mandag kveld var det premierefest for «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» på et utested i Oslo. Der var Mina en selvsagt gjest - sammen med syv andre deltagere. Linda Medalen og Lene Alexandra Øien måtte på sin side melde forfall til festen.
 
- Ble du lurt av TVNorge, Mina?

- Nei, nå får du faen meg sette deg ned å høre på NRJ-intervjuet...

Etter at Seher.no har slått av videokameraet forteller den norske TV-kjendisen at hun er mildt sagt oppgitt over at dette har blitt en sak, når det bare var tull fra ende til annen.
 
- Dette var bare tull. Etter at det gikk på lufta har jeg blitt nedringt av journalister. Jeg ba dem bare høre på intervjuet.

Til Seher.no legger heller ikke programdirektør i TVNorge, Eivind Landsverk, skjul på at han ser det komiske i situasjonen.

- Jeg har innmari respekt for Mina Hadjian, og jeg håper at vi kan bruke Mina i mange nye programkonsepter i fremtiden. Men at det skal ha skjedd en byttehandel mellom Mina og meg i «71 grader nord»...? Det stemmer ikke, mener han.

Mina Hadjian utdyper:

- For de som ser meg i programmet Roast på TVNorge, så er ikke det byttehandelen. Jeg fikk betalt. I hvert fall litt, sier hun lattermildt.

Redaktør og redaksjonsleder for «God kveld, Norge», Bård Eriksen, sier til Seher.no at de hele søndagen forsøkte å få Mina i tale rundt de oppsiktsvekkende uttalelsene.

- Vi fikk ikke tak i henne, men fikk til slutt tak i fungerende manager Kjetil Leira. Vi ba ham kommentere intervjuet på NRJ, hvorpå han fikk høre hennes sitater. Han ønsket ikke å kommentere saken ytterligere.

Eriksen forteller at redaksjonen hans ikke tolket 35-åringens utspill som humor og rent oppspinn.

- Vi oppfattet ikke hennes kommentarer som tull og laget derfor saken slik vi gjorde, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har mest lyst til å drepe fyren