BARE JUKS: Begge disse bildene er tatt på samme sted og til samme tid, men forskjellene er enorme. Bildet av Kourtney og babyen på coveret av OK! ble i virkeligheten tatt sju dager etter fødselen og er tidligere trykket i et annet magasin. Men kroppen  Foto: All over press/Faksimile OK!
BARE JUKS: Begge disse bildene er tatt på samme sted og til samme tid, men forskjellene er enorme. Bildet av Kourtney og babyen på coveret av OK! ble i virkeligheten tatt sju dager etter fødselen og er tidligere trykket i et annet magasin. Men kroppen Foto: All over press/Faksimile OK!Vis mer

Dette var bare juks!

Denne kroppen er ikke den nybakte moren sin…

SEHER.NO: På coveret på siste utgave av OK! Magazine, poserer den nybakte moren Kourtney Kardashian med sin sønn Mason. Bare litt over en måned etter fødselen 13. desember, fremstår Kourtney som sylslank og tilbake i toppform. Bladet reklamerer med å ha eksklusive bilder av hennes kropp etter fødselen.

Men nå viser det seg at det slettes ikke er Kourtney Kardashians virkelige kropp som er på magasinet. Og hovedpersonen selv raser.

- De har lekt leger og har photoshoppet kroppen min for å få det til å se ut som jeg allerede har mistet alle kiloene, noe jeg ikke har, forteller hun til Women's Wear Daily.

Hun påstår også at hun ikke snakket med OK!, som også har sitert hennes venner og stefar, Bruce Jenner. Kourtney har også skrevet om hendelsen på Twitter.

- En av tabloidene har tatt feil igjen. De hadde ikke noen eksklusiv avtale med meg. Og jeg gikk opp 18 kg og ikke 12…men takk!, skriver hun.

Bildet som er brukt på coveret er det samme som ble tatt av henne og Mason, sju dager etter fødselen. Bildet ble tatt av StarTraksPhoto.com, og ble trykket 11. januar i Life & Style magazine.

På coveret av OK er hun retusjert for å se tynnere ut, men endringene stopper ikke der. Mens det originale bildet ble kuttet av med magen, ser det også ut som OK! har laget den nederste delen av kroppen hennes. Og til og med fargen på kjolen er endret.

OK! Magazine har ikke ønsket å kommentere saken overfor Women's Wear Daily.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: Se, her er Kourtneys baby