- Dette var bare galskap

Alt gikk ikke som planlagt da «Baywatch»-stjernen skulle prøve seg i «Skal vi danse». Se video!

FÅR SLAKT: David Hasselhoff havnet på delt sisteplass etter at dommerne hadde gitt sine poeng i årets første utgave av amerikanske «Skal vi danse». Foto: ABC
FÅR SLAKT: David Hasselhoff havnet på delt sisteplass etter at dommerne hadde gitt sine poeng i årets første utgave av amerikanske «Skal vi danse». Foto: ABC Vis mer
Se video med David Hasselhoff i «Skal vi danse» nederst i artikkelen!

SEHER.NO: David Hasselhoff ble verdensberømt for sin rolle som livredderen Mitch Buchannon i 90-talls serien «Baywatch» og har siden gjort suksess som dommer i TV-showet «America's got talent».

Men da den 58 år gamle skuespilleren mandag gjorde sin debut i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse» - «Dancing with the stars» - viste han at det er en stund siden han har løpt med spenstige skritt langs Malibu-stranda.

Til tross for at «The Hoff» på forhånd har gått hardt ut og sagt at han satser på å vinne hele dansekonkurransen, ble han slaktet for sin cha-cha-cha til tonene av Tom Jones-klassikeren «Sexbomb».

- Dette var bare galskap. Det var ikke noen dansing der, bare en blanding av kaos forkledd som dans, sa dommer Bruno Tonioli.

- Du ser ut som en krysning av Donny Osmond og Jerry Springer, la meddommer Carrie Ann Inaba til.

Hasselhoff ble tildelt 15 av 30 mulige poeng, og havnet dermed på delt sisteplass med «Jersey Shore»- deltageren Mike «The Situation» Sorrentino (28) og komikeren Margaret Cho (41) før seerstemmene telles opp.

Se «The Hoffs» innsats i videoen nederst i artikkelen og si din mening til høyre!

Hasselhoff innrømmet etter sending at de lave karakterene hadde gitt selvtilliten en knekk.

- Jeg prøvde mitt ytterste der ute, men jeg vil gjerne bli enda bedre, sier han til UsMagazine.com.

Om Hasselhoff får prøve seg en gang til, eller må forlate «Dancing with the stars» som førstemann, avgjøres tirsdag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fikk sminkeforbud på TV-skjermen