- Dette var å gå litt over grensen

Rachel Nordtømme var ikke glad for å bli tatt bilde av sammen med Petter Northug.

<strong>FESTET MED KJENDISENE:</strong>Rachel Nordtømme, som har fått jobb som reporter i TV 2 Sporty, dukket opp på «Gullruten» fredag kveld. Bruddet med Petter Northug ønsker hun derimot fortsatt ikke å kommentere. Foto: Stella Pictures
FESTET MED KJENDISENE:Rachel Nordtømme, som har fått jobb som reporter i TV 2 Sporty, dukket opp på «Gullruten» fredag kveld. Bruddet med Petter Northug ønsker hun derimot fortsatt ikke å kommentere. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I april kom nyheten om at forholdet mellom langrennsstjernen Petter Northug (25) og friidrettsutøver og kjendisblogger Rachel Nordtømme (21) har tatt slutt. Nyheten kom etter ukeslange spekulasjoner om hvorvidt de to var et par lenger eller ikke.

Under ski-VM i Oslo, i starten av mars, publiserte Dagbladets nett- og papirutgave et bilde av Northug og Nordtømme, da de jogget sammen i området rundt utøverhotellet i Holmenkollen. Saken hadde tittelen «Snek seg til hemmelig date med Rachel», og beskrev hvordan paret hadde møttes, hva de hadde på seg og hva de gjorde.

Til Seher.no legger ikke den 21 år gamle friidrettsjenta skjul på at hun ikke helt likte at Dagbladet valgte å ta bilde av henne på denne måten.

- Jeg begynner å bli vant til slike ting, og er obs på det. Dessuten har jeg gode venner rundt meg, sier Rachel når Seher.no møter henne før TV 2-showet «Gullruten» fredag kveld.
 
- Synes du Dagbladet gikk over grensen, Rachel?
 
- Ja, jeg synes de gikk litt over grensen.

Nordtømme har fortsatt til gode å kommentere bruddet med den norske skistjernen. Under «Gullruten» var hun fortsatt taus om temaet.

- Det er en privat ting, dette synes jeg at ingen har noe med, sier Rachel, som heller ikke ønsker å snakke om når det ble slutt mellom de to, og heller ikke hvorvidt hun var kjæreste med Petter Northug under ski-VM i Oslo - da Dagbladet valgte å snikfotografere dem.

- Har du en ny gutt eller kjæreste i kikkerten?

- Det velger jeg heller ikke å svare på, sier Nordtømme kontant til Seher.no.

Sjefredaktør i Dagbladet, Lars Helle, understreker at avisen tar avstand fra et begrep som «snikfotografering», og at Dagbladet ikke lå på lur i buskene for å ta bilder av det kjente paret. Ifølge Helle visste både Northug og Nordtømme at avisen var til stede med kamera da de skulle trene sammen.

Helle mener derimot at dette er noe Rachel må tåle.

- Ja, i den settingen bør hun det. Bildene ble tatt i Voksenkollen midt under ski-VM, der massevis av pressefolk og fotografer var til stede. Det må hun tåle. Dagbladet har heller ikke mottatt noen negative reaksjoner fra apparatet til Northug i denne saken, sier Helle, som forsikrer at avisen stadig vekk gjør etiske vurderinger av hva som settes på trykk.

- Jeg synes ikke det er etisk betenkelig å trykke et bilde av to forelskede personer midt under ski-VM i en slik setting, fremholder han.

I Se og Hørs siste utgave, som kom i butikkhyllene 16. mai, skriver bladet at Nordtømme under Bergensoppholdet festet sammen med den kjekke alpinisten Warner Nickerson i to dager. 21-åringen hevder derimot at de to bare er gode venner.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Rachel fortsatt taus om bruddet med Northug 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer