- Dette unner jeg ingen

Nicole Scherzinger synes avstandsforholdet kan være grusomt til tider.

PLANLEGGER FREMTIDEN: - Jeg ville elsket å bli mamma til et par barn etter hvert, sier Nicole Scherzinger, som er lykkelig forelsket i Formel 1-føreren Lewis Hamilton. Foto: All Over Press
PLANLEGGER FREMTIDEN: - Jeg ville elsket å bli mamma til et par barn etter hvert, sier Nicole Scherzinger, som er lykkelig forelsket i Formel 1-føreren Lewis Hamilton. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Pussycat Dolls»-sangerinnen Nicole Scherzinger (32) har datet Formel 1-stjernen Lewis Hamilton av og på de siste tre årene, men det går ofte flere uker mellom hver gang paret ser hverandre.

- Mer enn en måned er litt for lang tid. Jeg unner ingen et avstandsforhold, sier Scherzinger
til Contact Music.

Popstjernen støtter karrieren til kjæresten fullt ut, men savner å kunne heie han frem under Formel 1-løpene.

- Det er tøft, innrømmer 32-åringen, som heller satser på egen karriere.

- Jeg er en selvstendig kvinne. Jeg liker det at jeg kommer fra en ydmyk bakgrunn og at jeg i dag tar vare på meg og hele familien min økonomisk. Man må stå for det man tror på, det man er og det man vil.

«Poison»-sangerinnen innrømmet nylig at hun er klar til å ta forholdet enda et steg videre og starte familie med idrettsstjernen.

- Jeg vil gifte meg før jeg vi får barn, og forhåpentligvis vil det skje ganske snart. Og jeg ville elsket å bli mamma til et par barn etter hvert, sa hun til Closer magazine i januar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nakenscener er kule   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer