- Dette treffer ekstra nært hos meg

Flere av Norges største kjendiser viser nye av seg selv i veldedighetsprosjekt.

STILLER OPP FOR EN GOD SAK: Bjørn Kjos er en av kjendisene som stiller opp for veldedighetsboken «Rom 13», som gis ut til inntekt for organisasjonen «Nettverk etter soning». Foto: Frederic Esnault
STILLER OPP FOR EN GOD SAK: Bjørn Kjos er en av kjendisene som stiller opp for veldedighetsboken «Rom 13», som gis ut til inntekt for organisasjonen «Nettverk etter soning». Foto: Frederic Esnault Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Norwegian-sjef Bjørn Kjos (65) er vant til å bli avbildet i forbindelse med pressekonferanser og forretningsmøter, men nå stiller han også opp som porterettmodell - for veldedighetsprosjektet «Rom 13».

Sammen med en rekke andre norske kjendiser, som  blant annet skuespiller Aksel Hennie, bokseren Cecilia Brækhus, «The Voice»-dommer og popartist Magne Furuholmen, tidligere justisminister Knut Storberget og årets Melodi Grand Prix-vinner  Tooji, har Kjos latt seg avbilde til det som skal bli en bok til inntekt for organisasjonen «Nettverk etter soning».

Boken skal innholde historier om hvordan viktige valg former livet.

- Som tidligere dommerfullmektig har jeg både dømt og møtt mange kriminelle gjengangere. Derfor treffer dette prosjektet ekstra nært hos meg. Jeg håper min og de andre sine historier kan bidra til at denne gruppen med modige mennesker blir møtt med større åpenhet, sier Bjørn Kjos.

I tillegg til boken - som skrives av journalisten Jonas Forsang og etter planen skal gis ut i april - skal bildene av kjendisene også stilles ut og auksjoneres bort. Boken vil også bli lagt ut på alle rommene til det nye hotellet «The Thief» som åpner på Tjuvholmen i Oslo i 2013.

Aksel Hennie sier han ikke var i tvil om å takke ja til forespørslen om å stille opp for veldedighetsboken.

- Mitt håp med dette prosjektet er at våre felles historier om tøffe valg, kan gjøre at folk gir hverandre litt større rom til å gjøre feil, og ikke minst til å gjøre ting rett igjen.

- Det står respekt og mot av det å bryte med vante mønster, og det er noe vi alle burde gjøre oftere, sier han.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Per er en fargeklatt i norsk kulturliv

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer