Samantha Markle:

Dette tjener søsteren på å uttale seg om Meghan

- Hun har all rett til å tjene penger på denne måten.

SNAKKER UT: Samantha Markle har allerede tjent, og kommer trolig til å tjene mye penger på å uttale seg om hertuginne Meghan. Foto: NTB Scanpix
SNAKKER UT: Samantha Markle har allerede tjent, og kommer trolig til å tjene mye penger på å uttale seg om hertuginne Meghan. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Helt siden prins Harry (34) og hertuginne Meghans (37) forhold ble kjent, har sistnevntes halvsøster Samantha Markle (54) uttalt seg i hytt og pine om sin berømte søster.

Etter bryllupet i mai har Samantha ikke sett seg tilbake, og nå viser det seg at hun tjener fete summer på å dele detaljer om den tidligere «Suits»-stjernen.

Ifølge den britiske tabloidavisen Mirror tar 54-åringen svimlende 2000 britiske pund per time om hun blir intervjuet, noe som tilsvarer over 22 000 norske kroner.

Godt betalt

I tillegg til intervjuer uttaler Samantha seg i forbindelser med TV-dokumentarer, talkshows og bøker. En kilde nær henne forteller til avisen at Samantha føler hun har rett til å uttale seg, og blant annet når Meghan og Harry snart blir foreldre for første gang, er det ventet at halvsøsteren vil lire fra seg på godt og vondt.

- Hun lever ikke et liv i luksus, så pengene vil gjøre en forskjell for henne. Hun har aldri fått en eneste krone av Meghan, så hun har all rett til å tjene penger på denne måten, sier kilden videre.

Saken fortsetter nedenfor.

NEKTET ADGANG: I fjor reiste Samantha fra USA til London for å treffe Meghan. Det fikk hun ikke og ble stoppet av vaktene. Foto: NTB Scanpix
NEKTET ADGANG: I fjor reiste Samantha fra USA til London for å treffe Meghan. Det fikk hun ikke og ble stoppet av vaktene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

At Samantha og Meghans forhold ikke er noe å skryte av er ingen hemmelighet. Det siste året har også hertuginnens forhold til sin egen far, Thomas Markle (74), nårr nye høyder - og det er langt ifra på en god måte.

Ikke invitert

Da Harry og Meghan ga hverandre sine ja i mai, var 37-åringens familie kun representert ved hennes mor Doria Ragland (62). Amerikanerens far sto i utgangspunktet også på gjestelisten, men slapp bomba om at han ikke ville ta del i bryllupet bare kort tid før den store dagen.

Siden den gang har han i likhet med datteren Samantha levert overskrifter på løpende bånd om sin egen datter, og blitt en yndling hos sladrepressen.

Tidligere denne måneden, nesten ni måneder etter at Meghan giftet seg, kom det frem at hun kort tid etter bryllupet skal ha forsøkt iherdig å bedre forholdet til faren. Flere personer som hevder å være blant hertuginnens nærmeste venninner, delte nemlig detaljer om far- og datter-forholdet, ifølge People.

Mens Thomas ved flere anledninger har uttalt at han ikke har hatt kontakt med datteren den siste tiden, har Samantha forsøkt å oppsøke Meghan i London, men ble nektet adgang til Kensington Palace.

- Jeg har bare en pappa

Ifølge Meghans venner skal hertuginnen ha beholdt telefonnummeret sitt, noe hennes nærmeste også skal være klare over.

- Han (Thomas Markle journ. anm) vet hvordan han skal komme i kontakt med henne. Telefonnummeret er det samme, men han har aldri ringt og han har aldri tekstet. Det er smertefullt, for Meghan har alltid vært så pliktoppfyllende overfor familien sin. Jeg tror hun alltid vil være knust over det han har gjort. Men samtidig, fordi hun er datteren hans, har hun mye sympati for ham, sa vennen til nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

Selv etter paparazzibildene av Thomas, som så dagens lys før bryllupet, skal Meghan ha hatt et stort ønske om at faren skulle komme i bryllupet og ikke minst følge henne opp kirkegulvet.

- Meghan og Harry var veldig fokusert på å få Thomas til London. Det var aldri snakk om at han var i trøbbel for det han hadde gjort, men han svarte aldri på telefonen da de ringte, fortsatte kilden som hevdet å stå 37-åringen nær.

Den tidligere «Suits»-stjernen skal ha blitt svært bekymret for faren da han ikke kunne komme på den store dagen, men hørte aldri noe fra ham. Etter bryllupet skal Meghan ifølge kilder ha sendt et åpenhjertig brev til Markle.

- Hun skrev: «Pappa, jeg er knust. Jeg elsker deg. Jeg har bare en pappa. Vær så snill og slutt å bruke meg i pressen, så vi kan fikse forholdet vårt». Hver gang mennesker rundt henne må faktasjekke det han slenger ut i pressen, er det vondt for henne, sa kilden til People.

MEGHAN OG HARRY: Prins Harry og Meghan Markle giftet seg i St. George's Chapel i Windsor Castle. Her sa de «ja» til hverandre. Video: AP Vis mer Vis mer

Avkrefter tett bånd

I etterkant skal imidlertid Thomas ha svart på datterens hjerteskjærende brev, men svaret ble trolig ikke helt som Meghan hadde håpet på.

- Han spurte om de kunne ta bilder sammen, noe som er det totalt motsatte av hva Meghan ønsker. Hun føler at faren kommuniserer gjennom media, og det er nettopp det hun vil ha slutt på. De er som fremmede for hverandre nå, sa kilden videre.

Videre påpekte Meghans venninner at hun aldri har hatt et så tett bånd med halvsøsteren Samantha som sistnevnte hevder.

Samantha er regelrett blitt en hodepine for det britiske kongehuset. Ifølge People er situasjonen med Meghans halvsøster så kritisk at politiet nylig så seg nødt til å ta grep.

LES OGSÅ: - Man vet aldri hva som ligger bak

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer