Kim Kardashian:

Dette tenker hun om nytt bryllup

Realitystjernen har tre ekteskap bak seg.

KJÆRESTER: Kim Kardashian og Pete Davidson poserte velvillig opp sammen for fotografene under Met-gallaen denne uka. Foto: AFP/Jamie McCarthy/NTB
KJÆRESTER: Kim Kardashian og Pete Davidson poserte velvillig opp sammen for fotografene under Met-gallaen denne uka. Foto: AFP/Jamie McCarthy/NTB Vis mer
Publisert

Det var i februar 2021 at Kim Kardashian (41) søkte om skilsmisse fra rapperen Kanye West (44). Bruddet kom etter nesten syv års ekteskap, og sammen har de barna North (8), Saint (6), Chicago (4) og Psalm (2).

Fra 2000 til 2004 var TV-profilen også gift med musikkprodusenten Damon Thomas (51) og fra 2011 til 2013 med NBA-proffen Kris Humphries (37).

I høst ble det kjent at firebarnsmoren hadde funnet lykken med den 13 år yngre komikeren Pete Davidson (28). Duoen prøvde lenge å holde en lav profil i pressen, men har de siste månedene vist verden hvor betatte de er av hverandre.

Nylig dukket Kardashian og Davidson også sammen opp på rød løper for første gang da korrespondentenes tradisjonsrike middag i Det hvite hus ble holdt i Washington, D.C.

Dagen etter tok de en reprise og strålte side om side da den årlige Met-gallaen ble holdt i New York.

Håpefull

Nå åpner også den forelskede 41-åringen opp om hva hun tenker rundt det å gifte seg igjen.

- Jeg tror på kjærligheten, forteller hun i et nylig klipp fra realityserien The Kardashians, ifølge E! News, og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer