Kim Kardashian:

Dette tenker hun om nytt bryllup

Realitystjernen har tre ekteskap bak seg.

KJÆRESTER: Kim Kardashian og Pete Davidson poserte velvillig opp sammen for fotografene under Met-gallaen denne uka. Foto: AFP/Jamie McCarthy/NTB
KJÆRESTER: Kim Kardashian og Pete Davidson poserte velvillig opp sammen for fotografene under Met-gallaen denne uka. Foto: AFP/Jamie McCarthy/NTB Vis mer
Publisert

Det var i februar 2021 at Kim Kardashian (41) søkte om skilsmisse fra rapperen Kanye West (44). Bruddet kom etter nesten syv års ekteskap, og sammen har de barna North (8), Saint (6), Chicago (4) og Psalm (2).

Fra 2000 til 2004 var TV-profilen også gift med musikkprodusenten Damon Thomas (51) og fra 2011 til 2013 med NBA-proffen Kris Humphries (37).

I høst ble det kjent at firebarnsmoren hadde funnet lykken med den 13 år yngre komikeren Pete Davidson (28). Duoen prøvde lenge å holde en lav profil i pressen, men har de siste månedene vist verden hvor betatte de er av hverandre.

Nylig dukket Kardashian og Davidson også sammen opp på rød løper for første gang da korrespondentenes tradisjonsrike middag i Det hvite hus ble holdt i Washington, D.C.

SKILLES: TMZ melder den 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterer. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Dagen etter tok de en reprise og strålte side om side da den årlige Met-gallaen ble holdt i New York.

Håpefull

Nå åpner også den forelskede 41-åringen opp om hva hun tenker rundt det å gifte seg igjen.

- Jeg tror på kjærligheten, forteller hun i et nylig klipp fra realityserien The Kardashians, ifølge E! News, og legger til:

- Derfor er det forhåpentligvis kun ett bryllup til for meg. Alle gode ting er fire.

I mars, etter rundt fem måneder som kjærester, åpnet Kim seg endelig opp om forholdet til komikeren.

Først overrasket hun mange da hun for første gang delte et bilde av seg selv og 28-åringen på Instagram - hvor hun har hele 307 millioner følgere.

«Fuck it»

Og da hun et par dager senere gjestet «Ellen DeGeneres Show» uttalte hun følgende om romansen:

- Det er vel ikke offisielt før man poster det?

- Jeg har de søteste bildene av oss og jeg har lyst til å være «å Gud, vi er så søte», men så tenker jeg «ikke vær så desperat. Ikke post så mye, bare gi små glimt». Jeg vet ikke hva som er riktig å gjøre for jeg har ikke datet noen siden før Instagram eksisterte. Så jeg vet ikke hva reglene er, delte hun med publikum, ifølge People.

NYTT PAR: Ny video hauser romanseryktene mellom Kim Kardashian og Pete Davidson . Video: Tiktok/ whoscanceled og @pete_davidson4 og «Saturday Night Live» Vis mer

I løpet av TV-intervjuet bemerket programleder Ellen DeGeneres (64) at hun så en endring i Kim. At hun den siste tiden hadde vist frem en ny side og virket lettere til sinns.

Til dette svarte realitydronningen følgende:

- Det føles godt. Uansett hva som skjer i livet, så oppfordrer jeg vennene mine og de jeg er glad i til å være lykkelige. Og så valgte jeg å gå for det selv også. Jeg tenkte «Vet du hva, jeg er i 40-årene. Fuck it. Bare gå for det. Finn din egen lykke». Så jeg gjorde det. Jeg fant lykken og det føles så godt. Jeg vil ha det sånn for alltid.

LES OGSÅ: Kaley Cuoco bekrefter ny flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer