Demi Moore:

Dette tenker hun om å fylle 60

- Vi ønsker ikke å se gammelmodige ut eller å ikke føle oss sexy.

SNART 60: Det er liten tvil om at Demi Moore holder seg godt. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB
SNART 60: Det er liten tvil om at Demi Moore holder seg godt. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Demi Moore ble på 1990-tallet for alvor en av Hollywoods aller største stjerner. Hun spilte i flere suksessfilmer som «Ghost», «Striptease» og «G.I. Jane», samtidig som hun hadde et svært offentlig ekteskap til actionhelten Bruce Willis (67).

Sammen har de døtrene Rumer(33), Scout, (31) og Tallulah (28).

Kastet klærne

Filmstjernen har aldri vært redd for å kaste klærne eller vise frem sin veldreide kropp. Da hun i 1991 var høygravid med sin mellomste datter, Scout, stilte hun blant annet opp naken på coveret til Vanity Fair.

Den gang så mange på bildet, tatt av den legendariske fotografen Annie Leibovitz (72), som skandaløst og usømmelig, men fotografiet ble likevel valgt ut av magasinet Time som et av de 100 mest innflytelsesrike bildene gjennom tidene.

Nesten 30 år senere, i 2019, kastet «Charlie's Angels»-stjernen klærne igjen. Den gang var det motemagasinet Harper's Bazaar som fikk æren av å fronte Moore.

Det er ingen tvil om at 59-åringen tar godt vare på seg selv og kroppen sin, og på Instagram blir hun stadig hyllet av fansen for bikinibildene hun legger ut.

Sist uke delte hun blant annet dette bildet av seg selv fra en ferietur:

«Av alle stjernene i universet, er du den vakreste av alle», skrøt en følger.

«Nydelig som alltid», mente en annen.

«Du er fremdeles hottere enn alle disse unge jentene!! Du er perfekt», delte enda en.

Vis mer

«Frigjørende»

I sommer slapp Moore også en bikini- og badedraktkolleksjon i samarbeid med badetøymerket Andie. Hun var selv modell for sine egne kreasjoner i håp om å endre de utdaterte reglene om hva kvinner burde eller ikke burde kle seg i etter en viss alder.

- Det forandrer den ideen om at kvinner blir mindre tiltrekkende når vi blir eldre. Vi ønsker ikke å se gammelmodige ut eller å ikke føle oss sexy, fortalte hun nylig til People.

Videre delte filmstjernen, som fyller 60 år i november, tanker rundt hva hun ser mest frem mot med å forlate 50-årene.

- Å ikke bli definert av et tall, men i stedet bli definert av erfaring. Når du blir 59 år tenker du allerede: «Vel, jeg fyller 60». Det føles veldig frigjørende, sa hun til People, og la til:

- Når jeg tenker på min bestemor som 60-åring, virket hun på en måte allerede resignert med å være gammel. Men jeg føler meg, på så mange måter, mer i live og til stede enn noen gang.

LES OGSÅ: Slik ser ikke kjendisdatteren lenger ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer