Henrik Elvestad vant «71 grader nord kjendis»:

Dette tenker han å gjøre med premien

Tradisjonen tro vinner «71»-vinneren en splitter ny bil.

KAPRET FØRSTEPLASSEN: Komiker Henrik Elvestad fikk ikke bare heder og ære for at han vant konkurransen, men også en splitter ny bil. Foto: Haakon Lundkvist
KAPRET FØRSTEPLASSEN: Komiker Henrik Elvestad fikk ikke bare heder og ære for at han vant konkurransen, men også en splitter ny bil. Foto: Haakon Lundkvist Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld fikk seerne omsider svaret på hvem som stakk av med seieren i årets sesong av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

Etter en jevn og nervepirrende finale mellom Victor Sotberg (29) og Henrik Elvestad (47), var det sistnevnte som kunne heise flagget og slippe jubelen løs på toppen av Nordkapp.

Overfor Se og Hør beskriver Elvestad det å ta seieren som veldig kult.

- Jeg har jo konkurranseinstinkt og da jeg først hadde kommet så langt, tenkte jeg at det hadde vært gøy å vinne hele dritten, men jeg tillot meg ikke å tenke det før jeg var i nettet, sier han.

- Det var ikke derfor jeg var med, og det å vinne føltes fjernt hele veien. Da jeg først kom så langt skjønte jeg at nå kan jeg fader meg stikke av med seieren og bilen, så da ga jeg alt, legger han til.

Som vinner av realityprogrammet stakk ikke Elvestad bare av med tittelen «Norges tøffeste kjendis» - han ble også eier av en splitter ny bil til en verdi av 514 000 kroner.

Må skatte

Det er imidlertid ikke like enkelt som det høres ut. Ettersom Elvestad er en kjendis er han nemlig pent nødt til å betale skatt av premien sin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer