Dette tar kaka, Gaga!

Den eksentriske popstjernen måtte både bæres og støttes i sine umulige antrekk i New York...

SLITEN: Lady Gagas utstuderte antrekk og ekstremt upraktiske sko, gjorde at hun måtte støttes og bæres til og fra location da hun deltok i en foto-shoot med Annie Leibovitz mandag. Her ankommer hun The Meatpacking District i New York for dagens siste f Foto: All Over Press
SLITEN: Lady Gagas utstuderte antrekk og ekstremt upraktiske sko, gjorde at hun måtte støttes og bæres til og fra location da hun deltok i en foto-shoot med Annie Leibovitz mandag. Her ankommer hun The Meatpacking District i New York for dagens siste f Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Man er for lengst blitt vant til å se popstjernen Lady Gaga (25) i vanvittige antrekk både på og utenfor scenen. Det er faktisk blitt et så vanlig syn at det moderne popikonet heller vekker oppsikt når hun ikler seg tilnærmet normale klær.

Men i New York denne uken viste den «Born This Way»-aktuelle artisten at selv ikke hun er født til å kle seg i hva det skulle være. I forbindelse med en ekstravagant foto-shoot med den legendariske fotografen Annie Leibovitz, møtte nemlig 25-åringen på nesten uoverkommelige klesutfordringer.

«Poker Face»-sangeren ble avbildet iført en rekke ulike antrekk, den ene mer kreativt og spektakulært enn det andre. Men det var fottøyet som virkelig tok kaka for Gaga denne mandagen.

Kjendisen er vant til å både snuble og skade seg for musikken og moten, men denne uken tok hun ingen sjanser - eller kanskje hun rett og slett var sjanseløs mot de ekstreme skoene?

Stjernen var iført sko med så skyhøye platåsåler at hun både måtte hjelpes ut av biler, støttes av livvakter mens hun gikk og bæres til siste location på den omfattende foto-shooten. Det faktum at hun hadde på seg et par spesielle gullbriller som tvilsomt var laget for å forbedre synet, var neppe til hjelp.

En slik klesstil begynner kanskje å bli vel ekstremt, selv for Lady Gaga? 25-åringen kan nok trøste seg med at Leibovitz-bildene sikkert blir stilige - og med at hun muligens kan sette skyskraperskoene i walk-in-skapet for denne gang...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er George Clooneys nye dame

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer