Bradley Cooper og Lady Gaga:

Dette syntes han egentlig om overraskelsen

- Helt forferdelig, innrømmer Hollywood-stjernen.

LIVREDD: Bradley Cooper var redd for at han skulle ødelegge for skuespillerkollega Lady Gaga da de opptrådte i Las Vegas forrige helg. Foto: NTB Scanpix
LIVREDD: Bradley Cooper var redd for at han skulle ødelegge for skuespillerkollega Lady Gaga da de opptrådte i Las Vegas forrige helg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

At Bradley Cooper (44) er en ettertraktet skuespiller, er det ingen tvil om. Med hele fire Oscar-nominasjoner og tre Golden Globe-nominasjoner på CV-en, kan han også regnes som en av verdens fremste filmstjerner.

Den siste tiden har 44-åringen fått utfordret seg på noe litt utenfor det klassiske skuespilleryrket. I filmen «A star is born», der han spiller mot popsangeren Lady Gaga (32), har han for første gang vist at han også har en imponerende sangstemme.

NÆRE VENNER: Bradley Cooper og Lady Gaga har funnet tonen også privat etter at de spilte mot hverandre i «A star is born». Her er de avbildet på SAG Awards nylig. Foto: NTB scanpix
NÆRE VENNER: Bradley Cooper og Lady Gaga har funnet tonen også privat etter at de spilte mot hverandre i «A star is born». Her er de avbildet på SAG Awards nylig. Foto: NTB scanpix Vis mer

Til tross for at Cooper i utgangspunktet ikke er sanger til vanlig, har han mottatt mye skryt for sin framførelse av blant annet sangen «Shallow», som på kort tid har blitt en hit etter at filmen kom ut.

Natt til mandag 25. februar er det duket for årets Oscar-utdeling, der både Lady Gaga og Cooper er nominert til pris. Under den gjeve prisutdelingen skal duoen også framføre den populære låta.

Det er imidlertid ikke like populært hos Cooper.

- Livredd

Ifølge kanalen E!, har Copper nemlig ingen god erfaring med å stå på scenen sammen med Lady Gaga, utenfor filmsettet.

Forrige helg overrasket duoen Las Vegas med en gjesteopptreden med sangen «Shallow», noe som brakte fram uvante følelser hos Cooper, og nervøsiteten tok overhånd.

- Det var helt forferdelig. Jeg måtte bare sone ut og be til gud om at jeg ikke skulle ødelegge for hennes show. For, tenk på det, hun hadde allerede rocket det i to timer, og jeg tenkte: «Vær så snill, la meg være samstemt», sa han til kanalen.

Selv om opptredenen tilsynelatende gikk fint, betyr ikke det at han vil ha noe mer kontroll på nervene før den store prisutdelingen, ifølge ham selv.

- Jeg kommer til å være livredd. Det er helt sikkert, sa han.

Vis mer

God støtte fra familien

Det finnes ingen bedre støtte enn gode venner og familie i nervøse situasjoner. For Bradley Cooper sin del, har han heldigvis flust av dem.

Hvem han velger å ta med seg på den gjeve prisutdelingen om knappe to uker, gjenstår imidlertid å se.

Siden 2015 har skuespilleren datet den verdenskjente supermodellen Irina Shayk (33). Hun har siden den gang blitt med Cooper på en rekke arrangementer som en støttende kjæreste.

Blant annet under Golden Globe tidligere i år, der duoen strålte sammen på den røde løperen.

IRINA SHAYK OG BRADLEY COOPER: Stjerneparet strålte sammen på Golden Globe-løperen i januar. Foto: NTB scanpix
IRINA SHAYK OG BRADLEY COOPER: Stjerneparet strålte sammen på Golden Globe-løperen i januar. Foto: NTB scanpix Vis mer

Noen uker senere, under prisutdelingen SAG Awards, valgte imidlertid Cooper et helt annet følge på den røde løperen. Da byttet han ut kjæresten med sin egen mor, Gloria Campona.

Hånd i hånd ankom de den røde løperen ved Shrine Auditorium i Los Angeles.

TOK MED MAMMA: Bradley Cooper til bords med mamma Gloria Campano (t.v.) og Lady Gaga under SAG Awards i slutten av januar. Foto: Kevork Djansezian/Getty Images/AFP/ NTB scanpix
TOK MED MAMMA: Bradley Cooper til bords med mamma Gloria Campano (t.v.) og Lady Gaga under SAG Awards i slutten av januar. Foto: Kevork Djansezian/Getty Images/AFP/ NTB scanpix Vis mer

Det er en kjent sak at Bradley Cooper har et nært forhold til sin mor. Da han var Oscar-nominert for rollen sin som Chris Kyle i «American Sniper», var både Gloria og hans daværende kjæreste Suki til stede i salen.

Favoritt

«A Star Is Born» er uten tvil en av vinterens store snakkiser, og filmen har mulighet til å vinne det meste av store priser.

Filmen hanket inn en Golden Globe nylig, men på tross av fire nominasjoner ble det ingen pris på filmen under SAG Awards.

Til Oscar-utdelingen er filmen som nevnt igjen nominert. Blant annet for «Beste film», «Beste kvinnelige hovedrolle», «Beste mannlige hovedrolle», og «Beste originale sang».

Vis mer

LES OGSÅ: Måtte spørre stjernen om lov til å fri

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer