Dette synger finalistene

Glenn Lyse og Bjørn Johan Muri er klare for finale.

DUELL: Bookmakere og oddstippere tror Glenn Lyse (t.v) vinner Idol 2007. Foto: TV 2
DUELL: Bookmakere og oddstippere tror Glenn Lyse (t.v) vinner Idol 2007. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Onsdag ble det i "Før Helgen" avslørt hvilke sanger Idol-finalistene Glenn Lyse (34) og Bjørn Johan Muri (17) synger fredag.Lyse skal fremføre "Here I Go Again" av Whitesnake og "Purple Rain" av Prince.Muri synger "New Shoes" av Paolo Nutini og "In My Place" med Coldplay.- Han har liksom den svære stemmen. Han har masse erfaring, jeg skal gjøre så godt jeg kan på fredag, sa Muri da programleder Sarah Natasha Melbye (32) lurte på om han føler konkurransen fra Stavanger-gutten Lyse.- Han har en lyd i stemmen jeg misunner ham, svarte Glenn på samme spørsmål.Det er Glenn Lyse bookmakerne og oddstipperne tror vinner Idol-finalen fredag.Men hvem tror du vinner? Stem til høyre!- Tipping på Idol-odds slår alle rekorder fra tidligere år på denne typen underholdningspill. Helt nye grupper tippere har oppdaget at det er gode penger å tjene på å spille på sine favoritter. Mange har vist en meget god evne til å tippe de rette finalistene ut av sendingen, og har dermed fått noen ekstra kroner til julegaver i desember, sier Bent Svele i Unibet.Mens Bjørn Johan har en odds på 2,35, har Glenn 1,55.- Mye taler for at Glenn er vårt nye Idol fredag kveld. Han har bare blitt bedre og bedre gjennom delfinalene, har fått flere stemmer enn Bjørn Johan i de to siste delfinalene. - Glenn er på grunn av sin alder og erfraing muligens bedre rustet til å tåle presset i et fullsatt Spektrum enn sin 17 år yngre finalemotstander, sier Bent Svele.Følg Idol-finalen på TV 2 og på Seher.no fra klokken 19.30 fredag.LES OGSÅ: Fremmede spør om sex

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer