Dette synet gjør David Beckham stolt

Superpappaen delte bilde av at datteren Harper sykler for første gang på egenhånd.

FAR OG DATTER: David Beckham og vesle Harper er en søt liten duo.  Foto: NTB scanpix
FAR OG DATTER: David Beckham og vesle Harper er en søt liten duo. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er ingen godt bevart hemmelighet at kjekkasen David Beckham (40) er en stor beundrer av datteren Harper Seven (3). 

Den søte duoen er ofte å se sammen mens de deler ekte far og datter-kvalitetstid, og det er ingen tvil om at den lille tulla har pappa godt tvunnet rundt lillefingeren. 

David Beckham, som fikk sin egen Instagramkonto for kun én måned siden, delte i helgen et bilde av lille Harper mens hun sykler for første gang på egenhånd.

 

- Se på den store jenta mi, skrev han til bildet som var av Harper på sykelen mens storebror Brooklyn (16) passet på at hun ikke falt.

Pappa-jente

Beckham og Victoria Beckham feirer til sommeren 16 år som mann og kone, og lever et lykkelig familieliv med barna Brooklyn, Romeo (12), Cruz (10) og Harper i London. 

Han har tidligere uttalt seg om at det ble store endringer da han plutselig fikk en datter i hus. 

- Det er helt annerledes å ha en datter. Jeg sier ikke at jeg elsker henne mer, men guttene er mer selvstendige, sier han ifølge Daily Mail.  

Etter 40-åringen la opp som fotballspiller, har han brukt mesteparten av tiden på å være hjemmeværende superpappa. Victoria gjør imidlertid stor suksess som klesdesigner, noe som smitter over på vesle Harper. 

- Harper finner frem antrekket selv for neste dag hver kveld. Men om morgenen ombestemmer hun seg. Jeg prøver å hjelpe henne, og alt det jeg finner frem, putter hun tilbake i skapet, sier han ifølge nettsiden. 

LYKKELIG FAMILIE: David og Victoria Beckham har blitt kåret til "beste foreldre".  Foto: NTB scanpix
LYKKELIG FAMILIE: David og Victoria Beckham har blitt kåret til "beste foreldre". Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Slik får vi møte "henne"

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer