Dag Erik Pedersen:

Dette synes «Mesternes mester»-programlederen om nevøens «Paradise Hotel»-deltakelse

- Han vet nok hva jeg tenker om det programmet. 

TV-FJES: «Mesternes mester»-Dag Erik er onkelen til «Paradise Hotel»-Haakon. Foto: Andreas Fadum / Kine Falch
TV-FJES: «Mesternes mester»-Dag Erik er onkelen til «Paradise Hotel»-Haakon. Foto: Andreas Fadum / Kine Falch Vis mer

(Seoghør.no): Lørdag var det finale i NRK-programmet «Mesternes mester», der tidligere proffsyklist Dag Erik Pedersen (57) er programleder.

57-åringen er imidlertid ikke den eneste fra familien som har vært TV-aktuell den siste tiden. Han er nemlig onkelen til Larvik-gutten Haakon Gulla Pedersen (20) , som er en av årets «Paradise Hotel»-deltakere.

Overfor Seoghør.no avslører syklisten at det tok lang tid før han fikk vite om nevøens reality-deltakelse.

- Jeg visste ingenting om at han skulle være med, så jeg fikk ikke gitt han noen TV-tips. Han sa ikke noe til meg om at han skulle være med, for han vet nok hva jeg tenker om det programmet. Men jeg unner han alt godt, han er en så fin fyr, sa 57-åringen under «Mesternes mester»-finalefesten.

Saken fortsetter nedenfor.

FAR OG DATTER: Dag Erik Pedersen og datteren Sunniva (t.h) er begge fornøyde med hvordan nevø og fetter Haakon klarte seg på «Paradise Hotel». Foto: Tor Lindseth
FAR OG DATTER: Dag Erik Pedersen og datteren Sunniva (t.h) er begge fornøyde med hvordan nevø og fetter Haakon klarte seg på «Paradise Hotel». Foto: Tor Lindseth Vis mer

Ikke overrasket

Dag Erik minnes at han reagerte med et smil om munnen da han fikk vite at Haakon skulle sjekke inn på skandalehotellet.

- Jeg tenkte bare «ok». Neida, men han har jo oppført seg veldig fint, i hvert fall det jeg har sett. Jeg har bare sett litt, for jeg er ikke akkurat den typiske Paradise-titteren, sa han lattermildt.

Han forklarer videre at han har et svært nært forhold med nevøen, og at datteren, Sunniva Luca Veliz Pedersen, og Haakon var barndomsbestevenner.

- Det var ikke akkurat overraskende at Haakon ble med, og jeg synes at han har gjort en kjempegod figur, bekreftet datteren, som også var til stedet på finalefesten i Oslo.

Sunniva har for øvrig også vært å se på skjermen, da hun deltok i «Top Model» i 2013.

Saken fortsetter nedenfor.

- Litt paranoid

Da Seoghør.no møtte deltakerne under innspillingen i Mexico, fortalte også Haakon om kontakten han har med onkelen sin.

- Vi er veldig nære. Jeg vet ikke helt hva han kommer til å synes om at jeg er med på «Paradise Hotel», da. Han er jo idrettsmann, og jeg driver jo med fotball. Han tenker nok at det går litt mot idretten, men jeg tror han kommer til å ta det greit altså, sa han.

I dag forteller han også at det ikke var noen spesiell grunn til at han valgte å holde tv-debuten hemmelig for flere av sine kjente og kjære.

- Jeg har prøvd å ikke snakke for mye om det. Jeg var vel kanskje litt paranoid og fortalte det til veldig få folk, sier han.

Saken fortsetter nedenfor.

PARADISE 2017: Vi har vært i Mexico og blitt kjent med alle deltakere i årets Paradise Hotel. Her er første smakebit! Video: Lise Rafaelsen / Kine Falch Vis mer

- Levde i en boble

Haakon Gulla Pedersen er en av ti gutter som sjekket inn på «Paradise Hotel», men oppholdet ble dessverre kortvarig for hans del.

Allerde i første parseremoni måtte han ta farvel med resten av gjengen, noe som ble en tårevått seanse for flere av de mannlige deltakerne.

- For folk på utsiden virker det sikkert dumt at vi begynte å gråte, men vi har levd tett på hverandre og vært mye mer sammen enn de klippene som vises på TV. Vi har levd i en boble uten kontakt med omverden. Det gjør noe med oss og vi knyttet sterke bånd. Dessuten er nok jeg en type som fort blir kjent med andre og står nær flere av deltakerne, sa Pedersen til Seoghør.no etter episoden.

LES OGSÅ: «Paradise»-Sophie var ikke til å kjenne igjen etter dramatisk bilulykke