Ulrikke Brandstorp:

Dette synes kjæresten om kyssescenene

Ulrikke Brandstorp spiller Sophie i den nye «Mamma Mia!»-oppsetningen, og forteller at det blir «mye klinings» på scenen.

GLADJENTE: Blant 150 søkere var det Ulrikke Brandstorp som landet rollen som Sophie Sheridan i den nye «Mamma Mia!»-oppsetningen. Her er hun avbildet med kjæresten Oskar Nordberg. Foto: Privat
GLADJENTE: Blant 150 søkere var det Ulrikke Brandstorp som landet rollen som Sophie Sheridan i den nye «Mamma Mia!»-oppsetningen. Her er hun avbildet med kjæresten Oskar Nordberg. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Sarpsborg-jenta Ulrikke Brandstorp (26) har de siste årene for alvor blitt et kjent fjes blant det norske folk.

Hun gikk til topps i Melodi Grand Prix i fjor med låten «Attention», og senere samme år vant hun NRK-suksessen «Maskorama».

Denne våren kunne vi følge henne krige seg gjennom tøffe utfordringer i «Kompani Lauritzen», og nå er hun aktuell i rollen som Sophie Sheridan i «Mamma Mia!».

VANT: Ulrikke Brandstorp var vinneren av «Maskorama», og her avslører hun hvordan hun forsøkte å lure fansen til å tro at det ikke var hun som gjemte seg bak trollet. Reporter: Ruben Pedersen. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer

- En ære

- Herregud, vi skal på date! utbryter Brandstorp, og ser på kjæresten Oskar Nordberg (27).

Artisten har tatt med seg kjæresten på premierefesten til «Ikke lov å le på hytta», som fant sted torsdag kveld. 26-åringen er mildt sagt en travel kvinne om dagen, men har klart å karre til seg litt fritid denne høstkvelden.

- Det er syk uvant å ha fri på en torsdag, men jeg koser meg veldig og nyter livet. Det er så stas å få spille for folk. Jeg er rett og slett lykkelig, forteller Brandstorp til Se og Hør.

Hun forklarer videre at det blir lite tid hjemme om dagen, men at hun trives med å ha mye å gjøre. Og med hovedrollen i «Mamma Mia!» går naturligvis mesteparten av tiden med til forestillinger og forberedelser. Men Sarpsborg-jenta klager ikke:

- Det er en ære (å spille Sophie journ.anm.), og noe jeg har hatt lyst til veldig lenge. Det var over 150 stykker på audition også var det jeg som fikk gjøre det. Jeg klyper meg i armen hver eneste dag. Det er veldig stas.

SYNGER OM VIRUSET: Ulrikke Brandstorp så det lyse i hverdagen, som var og i likhet med andre nordmenn preget av coronaviruset COVID-19. Video: Instagram / @Ulrikkeofficial Vis mer

- Jeg var litt bekymret

I musikaloppsetningen har Sophie en kjæreste som heter Sky, spilt av Thomas Brasel. Handlingen spiller rundt forberedelsene til et bryllup mellom de to, og dermed er det et nyforelsket par som skal portretteres.

Det fører imidlertid til en del «klinings» på scenen.

- Det er MYE klinings. Heldigvis har jeg en snill mann som lar meg kline på jobb, ler 26-åringen, og titter bort på kjæresten.

HJEM TIL JUL: Stian Blipp var å se i den andre sesongen av Netflix-serien «Hjem til jul». Dette sa han om kyssescenene. Video: Rød Løper Vis mer

- Hvordan synes du det er å se Ulrikke kline på scenen?

- Det er faktisk helt greit. Altså, jeg var litt bekymret og nervøs først, men da jeg så det var det ikke så ille, innrømmer Nordberg.

- Jeg tror jeg hadde skremt han litt på forhånd, skyter Brandstorp inn.

- Jeg sa det var så sykt mye klinings og at «du må bare forberede deg». Så jeg la listen veldig høyt, også ble det sånn «dette kan jeg leve med». Og selv om jeg kysser en annen er det jo Oskar jeg vil hjem til.

Brandstorp legger til at hun selv tenker på det som en jobb og at det ikke betyr noe mer.

TITANIC: Da Céline Dion var gjest i carpool karaoke i talkshowet «The Late Late Show» med James Corden, var det klart at låten «My heart will go on» måtte synges. Og så klart måtte det gjøres ekstravagant. https://www.seher.no/kjendis/lykkelig-igjen-etter-ektemannens-dod/70712802 https://www.seher.no/emne/slik%20gikk%20det%20med%20titanic-stjernene Vis mer

- Men vi har en avtale på at hvis jeg noen gang føler noe annet skal jeg gå hjem å si det med engang, understreker skuespilleren.

Kyssing og klining går helt fint. Men det er imidlertid noe helt annet hovedrolleinnehaveren frykter under forestillingene:

- Jeg bare håper at jeg ikke ramler av scenen - det er det viktigste.

LES OGSÅ: Svarer på kritikk om ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer