Kim Kardashian:

- Dette synes Kim om den nye romansen

Det er nå fire måneder siden Kim og Kanye gikk hver til sitt.

NYTT PAR: Romansen mellom Irina Shayk og Kanye West er Hollywoods heteste snakkis for tiden. Foto: David Fisher/REX/Beretta/Sims/NTB
NYTT PAR: Romansen mellom Irina Shayk og Kanye West er Hollywoods heteste snakkis for tiden. Foto: David Fisher/REX/Beretta/Sims/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i februar at bruddnyheten mellom stjerneparet Kim Kardashian (40) og Kanye West (44) ble kjent.

Etter nesten syv år som ektepar kunne TMZ da melde at duoen, som har barna North (7), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (2) sammen, skulle skilles.

Knappe tre måneder etter at det ble slutt begynte ryktene å svirre om at Kanye hadde begynt å date supermodellen Irina Shayk (35).

Romantisk ferietur

I slutten av mai meldte nemlig en rekke tabloidmedier, deriblant Perez Hilton, Daily Mail og DeuxMoi, at de to hadde truffet hverandre i det skjulte. Ryktene oppsto først på Instagram-kontoen DeuxMoi.

- Kanye West dater Irina Shayk i hemmelighet, altså Bradley Coopers babymamma, uttalte en kilde til kontoen da.

Shayk var nemlig sammen med Hollywood-stjernen Bradley Cooper (46) i fire år, men de brøt med hverandre sommeren 2019. Forholdet resulterte i datteren Lea De Seine Shayk Cooper (4).

Den er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Forrige uke fikk ryktene ytterligere ben å gå på, da Daily Mail publiserte bilder av West og Shayk på ferie sammen i Frankrike.

«Kanye West og Irina Shayk bekrefter de hete ryktene om en ny romanse etter skilsmissen fra Kim Kardashian. På våre eksklusive bilder kan man se Kanye og Irina på en romantisk spasertur i Provence i Frankrike, hvor de bor sammen det på luksuriøse boutiquehotellet Villa La Coste», skrev nettstedet.

En rekke andre medier omtalte også Frankrike-turen, hvor duoen skal ha feiret rapperens 44-årsdag, og de to skal ha virket svært komfortable i hverandre selskap.

- De tok bilder av hverandre og av skulpturer. De så utrolig lykkelige og avslappet ut. Det var kun dem og et par andre venner, fortalte blant annet et øyevitne til E! News.

«Takknemlig over valget»

Nå avslører Us Weekly at Kim Kardashian slett ikke skal være lei seg over eksmannens nye romanse. Snarere tvert imot.

- Kim er genuint glad på Kanyes vegne og ønsker at han skal gå videre, forteller en kilde til nettstedet, og fortsetter:

- Hun synes Irina passer perfekt for ham.

Videre sier kilden at Wests og Shayks venner foreløpig er usikre på om forholdet mellom dem kun er en flørt eller mer langsiktig. De skal likevel ha en god følelse rundt det hele.

- Kanyes venner er glade for at han har gått videre og funnet seg en ny, legger kilden til.

BRYTER SAMMEN: Da Kim Kardashian snakket om Kanye i «Keeping up with the Kardashian» bryter hun sammen. Video: TV 2 Vis mer

Us Weekly skriver også at Kardashian skal ha visst om romansen mellom eksmannen og supermodellen før nyheten ble kjent i media. Og hun skal ha vært takknemlig for at West valgte Shayk fordi hun er kjent for å verne godt om privatlivet sitt.

- Hun så hvor respektfull Irina var etter at hun gjorde det slutt med Bradley, fortalte en annen kilde til nettstedet nylig, og la samtidig til at «Kim ikke ønsker å se Kanye med en kvinne som er villig til å snakke med pressen».

West og Shayk fikk først kontakt med hverandre for mer enn ett tiår siden. Supermodellen dukket nemlig opp i rapperens musikkvideo til låten «Power» i 2010, der hun spilte en engel.

To år etter, i 2012, gikk hun på catwalken for klesmerket hans Yeezy under moteuken i Paris.

- Jeg ser på Kanye West som et av de sjeldne mennesker som kommer med nye ideer til verden. Han brakte kunst inn i musikken, og nå slipper han løs sin lidenskap for mote og det synes jeg er helt fantastisk, skrøt Shayk av rapperen til Popsugar den gang.

LES OGSÅ: Kendall Jenner bekrefter forholdet ett år senere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer