- Dette synes jeg bare er ondt

Klaus Sonstad trodde han kun skulle på en vennskapelig lunsj med John Brungot... Se video!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Else Kåss Furuseth (35) er kjent for å få gjestene sine til å strekke seg langt i programmet  «Det er lov å være blid med Else» på TV 2.

Tirsdag er det John Brungot (38) som får unngjelde. Han må be om tillatelse fra sin komikerkollega Klaus Sonstad (46) til å fremføre flere ondsinnede parodier av ham.

Med et skjult kamera på slep møter Brungot en intetanende Sonstad på en restaurant i Oslo. Der begynner Brungot å demonstrere parodiene av Sonstad, som angivelig skal brukes i et TV-program.

Se hvordan Klaus reagerer på skjult kamera-stuntet øverst i saken!

Brungot begynner å gjøre narr av intelligensen, vekten og talemåten til komikeren og programlederen - og parodiene blir bare drøyere og drøyere.

En lamslått Sonstad legger ikke skjul på at han er svært lite begeistret for Brungots parodi.

- Å, herregud. Nei, det der liker jeg ikke i det hele tatt. Men det er mest fordi jeg synes det bare er ondt, utbryter Klaus Sonstad etter et spesielt grovt eksempel fra Brungot.

Heldigvis finner Else Kåss Furuseth det endelig for godt å avbryte den ytterst pinlige situasjonen. Når hun kommer inn på Aker brygge-restauranten og gir Sonstad en klem letter stemningen umiddelbart.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer