- Dette synes jeg bare er ondt

Klaus Sonstad trodde han kun skulle på en vennskapelig lunsj med John Brungot... Se video!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Else Kåss Furuseth (35) er kjent for å få gjestene sine til å strekke seg langt i programmet  «Det er lov å være blid med Else» på TV 2.

Tirsdag er det John Brungot (38) som får unngjelde. Han må be om tillatelse fra sin komikerkollega Klaus Sonstad (46) til å fremføre flere ondsinnede parodier av ham.

Med et skjult kamera på slep møter Brungot en intetanende Sonstad på en restaurant i Oslo. Der begynner Brungot å demonstrere parodiene av Sonstad, som angivelig skal brukes i et TV-program.

Se hvordan Klaus reagerer på skjult kamera-stuntet øverst i saken!

Brungot begynner å gjøre narr av intelligensen, vekten og talemåten til komikeren og programlederen - og parodiene blir bare drøyere og drøyere.

En lamslått Sonstad legger ikke skjul på at han er svært lite begeistret for Brungots parodi.

- Å, herregud. Nei, det der liker jeg ikke i det hele tatt. Men det er mest fordi jeg synes det bare er ondt, utbryter Klaus Sonstad etter et spesielt grovt eksempel fra Brungot.

ANSTRENGT: Klaus Sonstad (t.v) kan le av seg selv, men da John Brungot parodierte ham på groveste vis ble den lite selvhøytidelige komikeren fornærmet.  Foto: NTB Scanpix
ANSTRENGT: Klaus Sonstad (t.v) kan le av seg selv, men da John Brungot parodierte ham på groveste vis ble den lite selvhøytidelige komikeren fornærmet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Heldigvis finner Else Kåss Furuseth det endelig for godt å avbryte den ytterst pinlige situasjonen. Når hun kommer inn på Aker brygge-restauranten og gir Sonstad en klem letter stemningen umiddelbart.

- Det er helt j*vlig. Jeg har vært dårlig, innrømmer en glisende John Brungot mens også han får en god klem av den skøyeraktige programlederen.

«Det er lov å være blid med Else» sendes på TV 2 tirsdager klokken 21.40.

LETTET: Det er en tydelig lettet John Brungot som puster ut etter at Else Kåss Furuseth har avslørt hans TV-stunt. Foto: TV 2
LETTET: Det er en tydelig lettet John Brungot som puster ut etter at Else Kåss Furuseth har avslørt hans TV-stunt. Foto: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Se, så søt Estelle er!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer