Gwyneth Paltrow:

Dette synes hun om eksmannens nye kjæreste

Hollywood-stjernen letter på sløret.

EKSPAR: Gwyneth Paltrow og Chris Martin har fortsatt et godt forhold til tross for skilsmissen. Foto: Colin Young-Wolff /Invision/AP/NTB
EKSPAR: Gwyneth Paltrow og Chris Martin har fortsatt et godt forhold til tross for skilsmissen. Foto: Colin Young-Wolff /Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Gwyneth Paltrow (49) og Chris Martin (44) ble lenge sett på som et av Hollywoods mest solide par, så mange ble tatt på senga da nyheten om skilsmissen kom i 2014.

- Det er med et hjerte fullt av sorg vi har bestemt oss for å separeres. Vi har kommet til den konklusjonen at selv om vi elsker hverandre veldig høyt, så vil vi likevel gå hver til vårt, skrev de i en pressemelding på Paltrows hjemmeside GOOP den gangen.

Stjerneparet var gift i over ti år og er foreldre til Apple (17) og Moses (15).

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

Til tross for bruddet har eksene klart å holde en god tone i etterkant, og de har også samarbeidet tett om barnas oppdragelse.

Duoen har begge funnet kjærligheten på ny etter at de gikk hver til sitt. Mens Paltrow giftet seg med «Glee»-produsenten Brad Falchuk (50) høsten 2018, så har Martin vært sammen med «Fifty Shades of Grey»-stjernen Dakota Johnson (32) siden 2017.

Tilbringer tid sammen

Like før helgen åpnet Paltrow opp om hvordan det var å komme seg videre etter skilsmissen fra Coldplay-vokalisten, samt hva hun synes om eksmannens nye kjæreste.

AVSLØRER: Gwyneth Paltrow deler en nokså saftig nyhet fra soverommet. Reporter: Celina Morken Vis mer

Det skjedde da 49-åringen holdt en «spørsmål og svar»-runde via Instagram-story fredag, ifølge Us Weekly.

«Elsker du Dakota Johnson?», spurte en fan Oscar-vinneren, hvorpå hun svarte følgende:

«Veldig mye».

Foto: Instagram/Gwyneth Paltrow
Foto: Instagram/Gwyneth Paltrow Vis mer

Videre ville en annen vite om Paltrow følte at hun virkelig kunne gå videre etter en skilsmisse.

«Åh, absolutt. Det er en super mulighet til å finne den nådeløse sannheten om hvem du virkelig er, hva du ønsker og hva du fortjener», skrev hun til svar.

Også tidligere har tobarnsmoren snakket om forholdet til Dakota Johnson. I et intervju med Harper's Bazaar i 2020 la hun heller ikke skjul på sin begeistring for eksmannens kjæreste.

VENNER: I 2019 dukket Gwyneth Paltrow og Dakota Johnson opp på et bilde sammen. Foto: Ken McKay/ITV/REX/NTB
VENNER: I 2019 dukket Gwyneth Paltrow og Dakota Johnson opp på et bilde sammen. Foto: Ken McKay/ITV/REX/NTB Vis mer

- Jeg elsker henne. Jeg kan forstå at det kanskje virker litt rart fordi det er litt ukonvensjonelt, delte hun da.

Paltrow og Falchuk har også feriert med Martin og Johnson flere ganger - sammen med barna. I intervjuet med Harper's Bazaar understrekte Paltrow i tillegg at hun og eksmannen kommuniserer godt, og fortsatt er veldig glade i hverandre.

LES OGSÅ: Rihanna venter sitt første barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer