Gwyneth Paltrow:

Dette synes hun om eksmannens nye kjæreste

Hollywood-stjernen letter på sløret.

EKSPAR: Gwyneth Paltrow og Chris Martin har fortsatt et godt forhold til tross for skilsmissen. Foto: Colin Young-Wolff /Invision/AP/NTB
EKSPAR: Gwyneth Paltrow og Chris Martin har fortsatt et godt forhold til tross for skilsmissen. Foto: Colin Young-Wolff /Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Gwyneth Paltrow (49) og Chris Martin (44) ble lenge sett på som et av Hollywoods mest solide par, så mange ble tatt på senga da nyheten om skilsmissen kom i 2014.

- Det er med et hjerte fullt av sorg vi har bestemt oss for å separeres. Vi har kommet til den konklusjonen at selv om vi elsker hverandre veldig høyt, så vil vi likevel gå hver til vårt, skrev de i en pressemelding på Paltrows hjemmeside GOOP den gangen.

Stjerneparet var gift i over ti år og er foreldre til Apple (17) og Moses (15).

Til tross for bruddet har eksene klart å holde en god tone i etterkant, og de har også samarbeidet tett om barnas oppdragelse.

Duoen har begge funnet kjærligheten på ny etter at de gikk hver til sitt. Mens Paltrow giftet seg med «Glee»-produsenten Brad Falchuk (50) høsten 2018, så har Martin vært sammen med «Fifty Shades of Grey»-stjernen Dakota Johnson (32) siden 2017.

Tilbringer tid sammen

Like før helgen åpnet Paltrow opp om hvordan det var å komme seg videre etter skilsmissen fra Coldplay-vokalisten, samt hva hun synes om eksmannens nye kjæreste.

Det skjedde da 49-åringen holdt en «spørsmål og svar»-runde via Instagram-story fredag, ifølge Us Weekly.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer