EX ON THE BEACH: Marielle Marielle om Melinas skandale-låt. Video: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

«Ex on the Beach»:

Dette synes hun egentlig om låten som omhandler krangelen

- Skal jeg være ærlig, eller pynte litt på sannheten?

Publisert

Onsdag kveld var samtlige av årets «Ex on the Beach»-deltakere samlet på utestedet Lawo i Oslo, der det ble arrangert en avslutningsfest for å markere at den første sesongen av sjokkrealityen er kommet til veis ende.

Sesongen har vært svært innholdsrik, med krangler, romanser, fyllekalas og sexskandaler. Stemningen var derfor høy da siste episode skulle vises på storskjerm, der noen av høydepunktene fra måneden på Mauritius blir vist.

Episoden går først på tv på torsdag, men Dplay-kunder og festgjengere fikk nå muligheten til å ta en kikk først.

Rikke Isaksen (22) storkoser seg på festen, til tross for at hun er noe emosjonell over at det hele nå er over. På spørsmål om hva som er hennes beste minne fra realityoppholdet hadde hun vanskelig for å velge ut én ting.

- Hele opplevelsen var jo bare helt sinnsyk, sier hun til Se og Hør, og kan samtidig fortelle om en hendelse som ikke nådde ut til tv-seerne:

KLAR FOR FEST: Rikke Isaksen hadde høye forhåpninger til kvelden. Foto: Ørjan Ryland / Dagbladet
KLAR FOR FEST: Rikke Isaksen hadde høye forhåpninger til kvelden. Foto: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

- Jeg og Adrian hadde en ganske «heavy» krangel. Vi sto veldig tett, også kastet jeg en vodka redbull i ansiktet hans, og han bare: «skal jeg banke deg?», og jeg sa ja, før produksjonen stoppet oss.

Til tross for den hete krangelen, kan Rikke fortelle at hun og Adrian i dag har skværet opp og er gode venner.

- Norge trengte en som meg

En annen som storkoser seg på kveldens fest, er Melina Johnsen (22). Hun kunne til Se og Hør fortelle at hun skulle kose seg og danse hele natten.

- Jeg er jo Melina, jeg vinner alltid festen, sier hun, og forteller at det mest sannsynlig vil bli en fremføring av hitlåten hennes, «Bitch, hør her».

Saken fortsetter under.

DEBUTERER: Melina Johnsen (22) fra «Ex on the Beach» har allerede skapt flere overskrifter på grunn av oppførselen sin i villaen. Nå debuterer hun som artist, med låta «Bitch, hør her». Teksten har hun derimot litt problemer med å huske. Reporter: Ruben Pedersen. Video: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

Sangen, som er laget basert på Melinas utsagn i programmet, har fått massiv oppmerksomhet - og kom som følge av noe hun sa til meddeltaker Marielle Kvernaas Efford i en opphetet diskusjon.

Duoen skværet opp på premierefesten i sommer, og har i dag en god tone.

- Jeg har ikke noe imot Marielle, sier Melina til Se og Hør.

EX ON THE BEACH: Melina Johnsen og Marielle Kvaarnes Efford skværet opp på «Ex on the Beach»-festen. Video: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

Marielle kan på sin side fortelle at det har vært noen kommentarer her og der mellom dem, men at det stort sett er god stemning mellom de to.

- Jeg mente ikke noe vondt med det, men det ble jo en sang, da, legger Melina til, før hun får høre meddeltakerens dom om sangen.

- Skal jeg være ærlig, eller pynte litt på sannheten, spør Marielle og fortsetter:

- Jeg hører på den, og jeg har den i listen min, men selve budskapet er jeg ikke så fan av. Men den er fengende, jeg må si det, sier hun, til jubel fra Melina.

- Dratt hjem med det meste

Henrik Elvejord Borg ankom finalefesten uten kjæresten Ulrikke Falch, og synes det er både vemodig, trist, forløsende og deilig at det hele nå er slutt.

VEMODIG OG DEILIG: Henrik har blandede følelser om at programmet nå er over, men sitter igjen med mye bra etter deltakelsen. Foto: Ørjan Ryland / Dagbladet
VEMODIG OG DEILIG: Henrik har blandede følelser om at programmet nå er over, men sitter igjen med mye bra etter deltakelsen. Foto: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

Til tross for at det ikke er noen pengepremie i realityprogrammet, føler han selv at han sitter igjen med mye etter deltakelsen.

- Jeg har jo dratt hjem med et solid stykke litteratur, kjendisstatus, et forlag i ryggen, og en feministkjæreste. Jeg har dratt hjem med det meste, sier han.

Henrik har med andre ord oppnådd mye siden han først ble introdusert for tv-seerne, men trekker likevel frem en spesiell hendelse han angrer på.

- Seansen med Inger ble håndtert dårlig. Mye kritikkverdig oppførsel, sier han, og refererer til da han dumpet meddeltaker Inger Hauge.

Han kan samtidig fortelle at han ikke har snakket med henne i kveld, og at han heller ikke har planer om det.

EX ON THE BEACH: Henrik Elvejord Borg på avslutningsfesten til skandaleprogrammet «Ex on the Beach». Video: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

Dårlig med kjærestelykke

Som kjent klarte «Ex on the Beach» bare å produsere ett par i løpet av sine 24 episoder. Da Melina Johnsen og Adrian Sellevoll kom tilbake til Norge var de nyforelsket, men det skulle ikke vare.

For noen måneder siden gikk de to fra hverandre etter nærmere åtte måneder som kjærester, og siden har de ikke hatt særlig mye kontakt.

Mye latet derimot til at en rekke andre par skulle finne hverandre under innspillingen, men ting skar seg også for dem på utsiden.

DRAMA: Det har begynt å oppstå gniste rmellom Melina og Adrian, og stemningen blir derfor svært dårlig da Melina tar Adrian og Sandra i å ha sex under en fest. Video: Discovery Vis mer

Andrea Madsen fra Bodø kom inn i episode 16 som eksen til deltakeren Ole Andreas Karoliussen. Mot slutten av sesongen var det tydelig at hun og eksen hadde funnet tonen igjen, og hun ytret blant annet at hun gledet seg til å se hvordan dette ville fungere på utsida.

I de siste episodene er de to svært flørtete med hverandre, og det hadde på ingen måte vært sjokkerende for en seer å få høre at de to var sammen i dag. Sannheten er derimot en helt annen.

- Man bor jo oppå andre mennesker 24 timer i døgnet, så det er kanskje ikke så rart at man blir betatt. Hverdagen ventet imidlertid hjemme i Norge, og ting ble fort annerledes. Jeg tror vi prøvde oss fram i en måneds tid, men det ble ikke oss, har hun sagt til Se og Hør.

En annen som kunne ha forlatt Mauritius med kjæreste, er Henrik Elvejord Borg. Han kom inn som en av de originale deltakerne, og hadde flere flørter under oppholdet.

HEMMELIG OPPDRAG: Da Henrik Elvejord Borg var på «Ex on the Beach»-innspilling, jaktet han ikke på kjærligheten. Han var der nede for å skrive bok, og nå begynner den å ta form. Han leverte selvfølgelig en smakebit. Video: Ruben Pedersen / Helén Skogstad Vis mer

Han var blant annet romantisk involvert med meddeltaker Inger Hauge (29), men dumpet henne og gikk til sengs med en annen jente, fordi Hauge ikke ville ligge med ham.

Den andre som Elvejord Borg ble romantisk involvert med var Synøve Rex. Hun kom inn i episode elleve, og mot slutten hadde de to en god tone. I likhet med Madsen og Karoliussen, skulle heller ikke dette lede til noe forhold.

- Vi hang sammen i en periode etterpå, men man er forskjellige. Det er vanskelig å finne kjærligheten på et program som dette. Man havner i en boble, har han uttalt.

LES OGSÅ: Er gravid med sitt første barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer