Dette synes Herborg om parodien

Herborg Kråkevik har i lang tid blitt parodiert av Sigrid Bonde Tusvik.

Se video med parodien øverst i saken!

 
SEOGHØR.NO: Komikeren Sigrid Bonde Tusvik (32) har helt siden i fjor parodiert artisten og skuespilleren Herborg Kråkevik (38) i «Torsdag kveld fra Nydalen» på TV 2.

Senest forrige uke var Bonde Tusviks versjon av Kråkevik på scenen, der hun snakket ut om at med jula var altfor slitsomt.

Selv ler Kråkevik av parodien.

- Jeg har bare sett det fra forrige sesong, men Sigrid er veldig bra. Det er den beste parodien jeg har sett på meg selv. Så det synes jeg er morsomt, jeg kan jo ikke si noen annet. Det ville vært rart om jeg skulle bli fornærmet over å bli parodiert, sier hun til Seoghør.no.

Kråkevik er i desember aktuell med julekalenderen «Julekongen» på NRK. I tillegg spiller hun forestillinger av sitt eget show, og hun har akkurat gitt ut en juleplate.

Hun har også blitt en del av NRKs humorsatsing, og vil til neste år havne på TV-skjermen med blant andre Robert Stoltenberg, Bjarte Tjøstheim og Live Nelvik. Hun lover parodier, men vet ikke hun kommer til å «ta igjen» på Bonde Tusvik.

- Jeg vet ikke om det blir noen stikk til Sigrid. Men det kommer jo en del parodier, det er ikke til å unngå. Selv om bestemoren min syntes det var en stor synd å herme etter folk, så trår jeg til, sier hun.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Vil ikke forandre på utseendet