Dette synes han om Tone-oppmerksomheten

«Idol»-finalist Jesper Jenset ble tatt på senga av «Idol»-dommerens ros.

SEOGHØR.NO: Den unge «Idol»-finalisten Jesper Jenset (17) fra Molde har fått mye oppmerksomhet for utseendet etter at «Idol»-dommer Tone Damli Aaberge (26) kalte ham en «ung Brad Pitt» på audition.

Til Seoghør.no sier 17-åringen at han bare synes det er gøy med oppmerksomheten, og at strategien hans fremover i «Idol» også involverer det å spille på sjarmen.

- Og så skal jeg fortsette å velge sanger som folk liker, påpeker Jesper.

Se hele intervjuet med «Idol»-Jesper øverst i saken!

SKJØNNHET: Artist og «Idol»-dommer Tone Damli Aaberge var rocka i en original bikerjakke og knallrøde lepper under fredagens finalerunde i «Idol». Foto: Tor Gunnar Berland/Stella Pictures
SKJØNNHET: Artist og «Idol»-dommer Tone Damli Aaberge var rocka i en original bikerjakke og knallrøde lepper under fredagens finalerunde i «Idol». Foto: Tor Gunnar Berland/Stella Pictures Vis mer

Jesper, som har sagt til Seoghør.no at utstrålingen hans gjør at han skiller seg ut, innrømmer at det var stas å få ros for utseendet av selveste «Idol»-Tone, som i vinter ble kåret til en av verdens vakreste kvinner.

- Har du fått høre det før, at du ligner på en ung Brad Pitt?

- Nei, det har jeg aldri fått høre før, faktisk, forteller Jesper til Seoghør.no.

Den sjarmerende sangeren legger ikke skjul på at han er litt begeistret for den vakre «Idol»-dommeren, selv om han ikke har snakket så mye med Tone ennå.

- Hun er utrolig pen, sier Jesper Jenset med et lurt smil.

«Idol» sendes på TV 2 fredag klokken 20.00.

UNG BRAD: Slik så Brad Pitt ut i 1988. Foto: All Over Press
UNG BRAD: Slik så Brad Pitt ut i 1988. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: De er like viktige som Malala

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.