Brody Jenner og Kaitlynn Carter:

Dette synes han om ekskonas graviditet

- Hvor godt kjenner du egentlig denne fyren?

EKSPAR: Kaitlynn Carter og Brody Jenner var sammen i seks år. Her avbildet i 2015. Foto: Eric Charbonneau/REX/NTB (4815706l)
EKSPAR: Kaitlynn Carter og Brody Jenner var sammen i seks år. Her avbildet i 2015. Foto: Eric Charbonneau/REX/NTB (4815706l) Vis mer
Publisert

I august 2019 kom sjokknyheten om at ekteskapet mellom «The Hills»-stjernen Brody Jenner (37) og kona Kaitlynn Carter (32) var oppløst - et knapt år etter at de giftet seg i en romantisk seremoni på den eksotiske øya Bali.

I etterkant av bruddet innledet de begge nye forhold på hver sin kant. Carter hadde blant annet en het flørt med popstjernen Miley Cyrus (28) i en periode, mens Brody datet den14 år yngre Playboy-modellen Josie Canseco (22).

For knappe to måneder siden kom imidlertid Kaitlynn med to store avsløringer; Hun hadde fått seg ny kjæreste som hun også venter barn med.

Babynyheten ble røpet gjennom et bilde av skyggene til de to turtelduene som holdt hender.

«Gikk litt fort»

Nå kommer Brody, som er sønnen til Caitlyn Jenner (71), med sine tanker om hva han synes om ekskonas graviditet.

I en ny episode av «The Hills: New Beginnings» forteller realitystjernen at han aldri har møtt Carters kjæreste, Kristopher Brock, og at han har blandede følelser rundt babynyheten.

THE HILLS: I høst ble det kjent at gjengen fra kultserien "The Hills" gjør comeback. Nå er endelig de første bildene klare. Bilder: MTV Vis mer

- Hvor godt kjenner du egentlig denne fyren? Du har alltid fortalt meg at du ønsker å bli mor, at det er drømmen i livet ditt. Og jeg vet med sikkerhet at du kommer til å bli verdens beste mamma. Jeg vil bare forsikre meg om at du er sammen med riktig person, sier Jenner til Carter i episoden, ifølge Us Weekly.

37-åringen utdyper ytterligere om tankene sine til kamera:

- Jeg håper bare hun tar riktig valg. Til syvende og sist ønsker jeg bare å se henne lykkelig. Hvis jeg tror hun tar feil valg, så kommer jeg definitivt til å gi beskjed. Jeg synes det gikk litt fort at hun er gravid allerede.

De to eksene ble sammen i 2013 og tre år senere fridde Jenner i Indonesia hvor de som nevnt giftet seg i 2018. Diskusjonen om barn skal ha vært en av grunnene til bruddet i august året etter.

- Jeg setter pris på Brodys bekymring, men jeg satt og ventet i seks år på at også han ville ha barn. Jeg vet at jeg vil ha barn, og det gjør Kris også, forteller den vordende moren i episoden, ifølge nettstedet.

Kort tid etter at 32-åringen annonserte graviditeten i juni avslørte hun også at svangerskapet var planlagt.

- Da jeg begynte å date igjen, så var det viktig å finne noen som hadde samme mål og ønsket de samme tingene i livet som jeg gjorde. Kris og jeg hadde derfor tidlig samtalen om hva vi tenkte om barn og framtiden, delte Carter i podkasten HillsCast da.

LES OGSÅ: Lisa Vanderpump avslører gladnyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer