Dette synes Eli om Siv-kjolen

Eli Hagen avslører om hun selv ville brukt Siv Jensens mye omtalte kjole.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag fikk både Eli og Carl I. Hagen testet parketten for første gang i TV 2-konkurransen «Skal vi danse».

Etter dansen fikk Eli skryt for å vise hud og stille opp i en sexy kjole på direktesendt TV. Men hun har flere ganger blitt slaktet for antrekkene sine, noe hun ikke synes er spesielt hyggelig.

VILLE IKKE BRUKT DEN SELV: Eli Hagen avslører at Siv Jensen sin kjole er ikke noe hun ville hatt på seg selv. Foto: FameFlynet
VILLE IKKE BRUKT DEN SELV: Eli Hagen avslører at Siv Jensen sin kjole er ikke noe hun ville hatt på seg selv. Foto: FameFlynet Vis mer

- Jeg synes det er litt ille at man skal bli kritisert for kjole og hva man har på seg. Terningkast, det har jeg vært gjennom i årevis. Jeg har ofte fått terningkast én for kjoler. Jeg synes folk skal bli dømt for andre ting enn hva de har på seg. Man har kanskje pyntet seg og synes man er kjempefin selv, også står det terningkast én eller to. Det er ikke hyggelig, sier Hagen til Seoghør.no.

Da Elis ektemann, Carl I. Hagen, ga seg som partileder for Fremskrittspartiet, var det Siv Jensen som tok over.

Saken fortsetter under bildet.

Etter de borgerliges suksessvalg var det mye skriverier om Jensens kjole med lebestift-motiv. Kjolen ble stort sett slaktet, og Hagen forteller at hun selv ikke kunne tenke seg å gå i en slik kjole.

- Jeg synes vi skal dømme Siv for det hun sier og gjør, og ikke det hun har på seg. Men om jeg ville hatt på meg Sivs kjole selv, det er et annet spørsmål. Det tror jeg ikke. Men mennesker er forskjellige, sier Hagen.

Se videointervjuet med Eli Hagen øverst i saken.

«Skal vi danse» sendes lørdager klokken 19.30 på TV 2. Se vår store TV-guide her!

LES OGSÅ: - Beklager hvis jeg fornærmet noen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer