Dette synes eksen om Swifts nye flørt

Stjerne-DJ Calvin Harris letter på sløret om de hete kyssebildene av Taylor Swift og Tom Hiddleston.

DÅRLIG STEMNING?: Calvin Harris (t.v) brøt torsdag tausheten etter at hete bilder av eksen Taylor Swift og skuespiller Tom Hiddleston dukket opp i media.  Foto: NTB Scanpix
DÅRLIG STEMNING?: Calvin Harris (t.v) brøt torsdag tausheten etter at hete bilder av eksen Taylor Swift og skuespiller Tom Hiddleston dukket opp i media. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Tidligere denne måneden kom nyheten om at forholdet mellom Taylor Swift (26) og Calvin Harris (32) var over etter 15 måneder som kjærester.

- Sannheten om det som har skjedd er at et forhold tok slutt, men det gjenstår fremdeles enormt med kjærlighet og respekt mellom oss, bekreftet stjerne-DJ'en like etter i en Twitter-melding.

Men nå har nok den vennlige pipa fått en annen lyd.

Tirsdag, knappe to uker etter bruddet, dukket det nemlig opp hete bilder av popprinsessen i armene på den britiske skuespilleren Tom Hiddleston (35).

Bryter tausheten

På bildene, som The Sun har publisert, sitter paret tett inntil hverandre og kysser på et svaberg i Rhode Island. De går også hånd i hånd og tar «selfies» sammen uten å bry seg om folkene rundt seg.

- De var helt oppslukt av hverandre. De klemte og kysset og brydde seg lite om de rundt 20 menneskene som spaserte forbi og så dem. De så ut som ethvert ungt par som er vilt forelsket og ikke har en eneste bekymring i livet, delte et øyenvitne med nettstedet.

Torsdag fikk UsMagazine tak i Calvin Harris. Nettstedet spurte ham ut om hva han synes om de hete bildene av ekskjæresten og «Thor»-stjernen, og om den gode tonen mellom dem var bevart.

- Alt er bra. Hun gjør bare sin greie, svarte Harris med et smil.

Saken fortsetter under bildet.

I GODT HUMØR: Calvin Harris gjorde gode miner til slett spill da han møtte både fans og presse etter å ha trent på treningsstudioet «Heart and Hustle» i Beverly Hills torsdag. Foto: Splash News
I GODT HUMØR: Calvin Harris gjorde gode miner til slett spill da han møtte både fans og presse etter å ha trent på treningsstudioet «Heart and Hustle» i Beverly Hills torsdag. Foto: Splash News Vis mer

DJen befant seg i et parkeringshus i Beverly Hills da UsWeekly møtte ham, og 32-åringen virket i overraskende godt humør. Han smilte og tok «selfies» med flere fans etter å ha kommet ut fra et treningsstudio, ifølge Splash News.

Slettet alle spor etter Swift

Calvin Harris gjorde altså gode miner til slett spill da han møtte pressen torsdag. Imidlertid tyder aktiviteten hans i sosiale medier på at han ikke er fornøyd med at eksen allerede har gått videre.

Ifølge UsMagazine har han blant annet slettet Twitter-meldingen om at de skiltes som venner, sluttet å følge Swift og broren hennes på Twitter, fjernet alle bilder av henne på sosiale medier og blokkert flere av fansen hennes.

Taylor Swift har tilsynelatende også valgt å slette alle digitale spor etter eksen. Etter at bruddet ble kjent, lå det fortsatt flere romantiske feriebilder av duoen på Instagram-kontoen hennes. Disse er nå blitt slettet.

Imidlertid følger hun fortsatt Harris på mikrobloggstedet Twitter, i motsetning til hva han gjør med henne.

Se video av Taylor Swift og Calvin Harris på Billboard Music Awards, da stemningen var bedre mellom dem:

Danset med Swift

Allerede for en måned siden innrømmet Hiddleston, kjent fra filmer som «Thor» og «The Avengers», at han hadde fått et godt øye til «Wildest Dreams»-stjernen da han møtte henne på Met-gallaen i New York i begynnelsen av mai.

- Jeg satt ved siden av henne under middagen den kvelden og hun var veldig sjarmerende, skrøt han til MTV UK i mai, melder UsMagazine.

- Hun er fantastisk. Jeg har sett noen av videoene hennes. Jeg tror «Shake It Off» ble lansert rundt samme tid som vi laget «I Saw the Light» (spillefilm om countrysangeren Hank Williams, journ.anm.). Hun er veldig kul, fortsatte han.

Den gangen var Taylor og Calvin fremdeles et av Hollywoods hotteste par, men han og den søte sangfuglen svingte seg likevel i en flørtende dans på Met-gallaens etterfest.

TAYLOR SWIFT & TOM HIDDLESTON GETTING DOWN #MET #DANCE #FUNFUN #PRINCE #NYC #tomhiddleston

En video publisert av Carlos Souza (@carlossouza1311)

Se video her:

Felles interesser

Selv om duoen utgjør et bra danseteam, så tviler Hiddleston på at de noen gang vil gjøre en duett sammen.

- For å være helt ærlig så vet jeg ikke om jeg kan mestre vokalen like bra som henne. Hun er en profesjonell musiker. Jeg er skuespiller. Vi får se. Man vet aldri, men jeg er ganske sikker på at det ikke kommer til å skje, sa han til MTV UK.

Taylor Swift flyttet til countrymusikkens hovedstad Nashville som 14-åring, for å forfølge en karriere som countrymusiker.

Dermed har hun og Hiddleston sikkert mye å snakke om, siden han har portrettert countrylegenden Hank Williams på det store lerretet i «I Saw the Light».

Saken fortsetter under bildet.

FESTET SAMMEN: Tom Hiddleston så ut til å være i veldig godt humør da han ankom Met-gallaens etterfest i starten av mai. Ifølge Splash News ankom han nattklubben Up and Down i New York i en av bilene til Taylor Swift. Foto: Splash News
FESTET SAMMEN: Tom Hiddleston så ut til å være i veldig godt humør da han ankom Met-gallaens etterfest i starten av mai. Ifølge Splash News ankom han nattklubben Up and Down i New York i en av bilene til Taylor Swift. Foto: Splash News Vis mer

Etter at de hete bildene av Siwft og Hiddleston dukket opp i media tok Calvin Harris til Twitter for å dele følgende melding:

- Oj! Nå er alt i ferd med å rase sammen, skrev han onsdag, men slettet den like etterpå igjen, ifølge UsWeekly.

Swift har fått stor oppmerksomhet for sin raske utskiftning av menn, og har datet stjerner som Harry Styles (22), John Mayer (38), Jake Gyllenhaal (35), Taylor Lautner (24) og Joe Jonas (26). Hun har også skrevet flere låter om bruddene i etterkant.

Tom Hiddleston har på sin side tidligere blitt linket til kjendiskvinner som Jessica Chastain (39), Elizabeth Olsen (27) og Kat Dennings (30).

FILMSTJERNE: Tom Hiddleston spiller rollen som Loki i «Thor»-filmene, der Chris Hemsworth (t.h) spiller tittelrollen. Her er de to i en scene fra den første filmen i serien.  Foto: United International Pictures/ Filmweb.no
FILMSTJERNE: Tom Hiddleston spiller rollen som Loki i «Thor»-filmene, der Chris Hemsworth (t.h) spiller tittelrollen. Her er de to i en scene fra den første filmen i serien. Foto: United International Pictures/ Filmweb.no Vis mer

LES OGSÅ: Ashton Kutcher og Mila Kunis blir foreldre igjen