«Farmen kjendis»:

Dette synes deltakerne om «Farmen kjendis»-parodien

- Jeg bruker ikke sånne ord som dette. Jeg har aldri sagt at Vendela var for gammel!

TOMMYLIFE: Bloggeren Bjørnar Løberg aka Tommylife har laget tidenes parodi av årets deltakere i «Farmen Kjendis». Den hysteriske videoen har blitt delt i kanonfart den siste uka. YouTube-kontoen til Løberg finner du her: https://www.youtube.com/user/SuperTommylife/videos Vis mer
Publisert

Lørdag 4. februar publiserte blogger og youtuber Bjørnar Løberg, også kjent som «Tommylife», en parodi av et knippe av årets «Farmen kjendis»-deltakere på nettet.

I skrivende stund er videoen blitt vist over 1,1 million ganger på Facebook, og over 42 000 ganger på Youtube. Kommentarene og delingene fra «Farmen kjendis»-fansen strømmer inn, og en rekke medier har omtalt videoen.

Et stort spørsmål står likevel ubesvart: Hva synes egentlig «Farmen»-deltakerne som parodieres i videoen om den selv? Synes de den er hysterisk morsom? Treffende? Fornærmende?

Se parodi-videoen «alle» snakker om øverst i saken!

Dagbladet har tatt ringerunden til samtlige av de åtte «Farmen kjendis»-profilene som er med i suksessvideoen, for å lodde stemningen blant dem:

Trimdronning Kari Jaquesson (54), svømmer og modell Lavrans Solli (24), blogger og tv-personlighet Linni Meister (31), modellikon Vendela Kirsebom (50), «Paradise Hotel»-guru Petter Pilgaard (36), «Sofa»-profil Tore Petterson (37), friluftsblogger Tonje Blomseth (22) og Leif-Einar Lothe (47).

Kari: - Helt på kornet

Trimdronning og feminist Kari Jaquesson var bare med i «Farmen kjendis» i én uke, men 49-åringen har likevel markert seg kraftig som reality-deltaker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer