«Farmen kjendis»:

Dette synes deltakerne om «Farmen kjendis»-parodien

- Jeg bruker ikke sånne ord som dette. Jeg har aldri sagt at Vendela var for gammel!

TOMMYLIFE: Bloggeren Bjørnar Løberg aka Tommylife har laget tidenes parodi av årets deltakere i «Farmen Kjendis». Den hysteriske videoen har blitt delt i kanonfart den siste uka. YouTube-kontoen til Løberg finner du her: https://www.youtube.com/user/SuperTommylife/videos Vis mer
Publisert

Lørdag 4. februar publiserte blogger og youtuber Bjørnar Løberg, også kjent som «Tommylife», en parodi av et knippe av årets «Farmen kjendis»-deltakere på nettet.

I skrivende stund er videoen blitt vist over 1,1 million ganger på Facebook, og over 42 000 ganger på Youtube. Kommentarene og delingene fra «Farmen kjendis»-fansen strømmer inn, og en rekke medier har omtalt videoen.

Et stort spørsmål står likevel ubesvart: Hva synes egentlig «Farmen»-deltakerne som parodieres i videoen om den selv? Synes de den er hysterisk morsom? Treffende? Fornærmende?

  • Se parodi-videoen «alle» snakker om øverst i saken!

Dagbladet har tatt ringerunden til samtlige av de åtte «Farmen kjendis»-profilene som er med i suksessvideoen, for å lodde stemningen blant dem:

Trimdronning Kari Jaquesson (54), svømmer og modell Lavrans Solli (24), blogger og tv-personlighet Linni Meister (31), modellikon Vendela Kirsebom (50), «Paradise Hotel»-guru Petter Pilgaard (36), «Sofa»-profil Tore Petterson (37), friluftsblogger Tonje Blomseth (22) og Leif-Einar Lothe (47).

Kari: - Helt på kornet

Trimdronning og feminist Kari Jaquesson var bare med i «Farmen kjendis» i én uke, men 49-åringen har likevel markert seg kraftig som reality-deltaker.

Det har vært kjønnskrangler med «Fjorden Cowboys»-profilen «Lothepus», og krangling med meddeltaker Aylar Lie (32) både på og utenfor tv-gården. Dermed er hun heller ikke et ubeskrevet blad i parodivideoen til Løberg.

Når Dagbladet tar kontakt med Jaquesson fredag kveld, har hun ikke hørt om videoen i det hele tatt. Etter å ha fått undersøkt hva det hele dreier seg om, er hun mer enn villig til å dele sine reaksjoner.

- Den var kjempemorsom! Helt på kornet, skikkelig morsom!

- Er den treffende, synes du?

- Jaja, parodien er helt treffende! Bortsett fra det med Tore, da. Han er absolutt ikke sånn som han blir fremstilt. Jeg hadde mye å gjøre med ham den uken jeg var der inne, vi hadde mange gode samtaler. Han var ikke den som gråt, for å si det sånn.

- Hva tenker du om at Farmen kjendis er blitt så populært?

- Det er jo helt utrolig! Jeg ser jo aldri på reality selv, så jeg synes det er litt rart å tenke på at det er så mange som sitter og ser på. Men det er jo bra at folk liker det!

Jaquesson legger til at hun også har merket populariteten til «Farmen kjendis» personlig.

- Ja, det er utrolig mange mennesker som stopper meg og sier 'vi syntes du gjorde en bra jobb', de prøver å trøste meg på en måte, hehe! Det er hyggelig! Selv synes jeg at jeg virket skikkelig sur på tv, hver gang jeg begynte å smile, så klippet de, hehe. Men folk kommer bort på gaten og t-banen for å prate, det har vært så mange hyggelige tilbakemeldinger.

Lothepus: - Jeg driver ikke med data

Gjennom «Farmen kjendis» er Leif-Einar Lothe blitt en ny folkefavoritt, på tross av - eller nettopp fordi - han er en upolert og dønn ærlig fyr som snakker rett fra levra.

Dagbladet og Seoghør.nos kjendisredaksjon har omtalt ham i følgende vendinger: «Han er som Askeladden, bare litt råere, hakket mer innrøyka og noe mer bedugget».

BESTIKKELSER: Leif Einar «Lothepus» Lothe hadde ingen planer om å dra tomhendt inn på «Farmen kjendis». I de to første episodene av «Fjorden Cowboys» får seerne et innblikk i timene opp mot ankomsten på gården. Video: Flimmer Film / TV 2 Vis mer

Og når Dagbladet tar kontakt med alles kjære «Lothepus» like før helga, er det ingen tvil om hvem som er i den andre enden av røret:

- Jeg driver ikke med data, jeg driver ikke med sånt. Jeg har hørt noe snakk om et eller annet, men vent, 'a. Hva het han fyren, 'a? Tommylu? Var det det du sa? Finnes den på Facebook, eller?

Røret blir gitt til samboeren, Randi Sørum, og det blir arrangert én spesialvisning av parodien for Dagbladet, og Lothepus. Fire minutter senere ringer Lothepus opp igjen:

- Eg e helt sløkt i håve. Nei, men den var bra, den. Han var ikke så flink til å etterligne meg, jeg bruker ikke sånne ord som dette. Jeg har aldri sagt at Vendela var for gammel. Og jeg har aldri sagt at jeg vil penetrere Linnie. Men ellers var den jækla bra. Petter og Tore og Linni var dritbra, sier Lothe over telefonen.

47-åringen forteller at han ikke har tenkt så mye på oppmerksomheten rundt «Farmen kjendis», men at han har merket visse forandringer.

«SKAM»?: Jeg skammer meg aldri. Sist jeg skamma meg var jeg ferdigskamma på et halvt minutt. Hjemme på kjøkkenet sitter Lothepus og samboeren Randi Sørum. Dagbladet utfordrer paret i kjendisquiz. Hvor mye tror du at de kan? Video: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

- Telefonen ringer jo i ett sett. Jeg har telefonen på lydløs, og svarer egentlig bare på meldinger. Det er alle mulige som ringer. Alt fra små unger, til ja, gudene vet.

- Har du vurdert å få nytt nummer?

- Jeg skal begynne med det i kveld, faktisk. Ja, det må jeg.

Linni: - Han har på seg leppestift, da

Blogger, tv-personlighet og tidligere modell Linni Meister kom inn på reality-gården som utfordrer. Meister røpet overfor Dagbladet at hun sminket seg med sot og spenekrem under oppholdet, og hun gav alt i hinderløypa tidligere denne uka.

Hun har i motsetning til Jaquesson og Lothe allerede sett parodien når Dagbladet ringer, og hun er klar i sin dom av videoen:

- Jeg syntes den var helt fantastisk. Det er så hysterisk morsomt! Han er så utrolig flink. Særlig parodien av Tore og Petter, og Lothepus. Eller, alle parodiene var jo fantastiske.

- Jeg lo mest da det var Tore og Petter, det var som å se dem selv. Og meg da! Jeg lo så jeg grein. Det var egentlig kjæresten min som ringte meg først: 'Herregud, hva er det her for noe', sa han.

Meister understreker at parodien av henne ikke kunne vært bedre, men at Løberg er mer sminket i videoen enn det hun var på «Farmen».

- Han hadde på seg leppestift, da, 'I wish' jeg kunne hatt det der inne. Vi fikk jo ikke lov til å ha sminke der inne. Han skulle jo brukt sot i parodien, da hadde han lignet litt mer, sier hun.

Petter: - Har nok kanskje hørt om den

«Paradise Hotel»-legenden Petter Pilgaard er også blant deltakerne som har markert seg mest i den første sesongen av «Farmen kjendis».

MANNDOMSPRØVE: På oppfordring fra Se og Hør, gjorde «Farmen-kjendis»-deltaker Petter Pilgaard noe han aldri har gjort før. Etterpå kom han med en klar beskjed til kompis og meddeltaker «Lothepus». Video: Anders Ellingsen / Se og Hør Vis mer

Noe overraskende har den champis-elskende bærumsgutten tatt seg helt til kveldens semifinale i TV 2-programmet, og gjennom sesongen har han vist seg som noe i nærheten av «svigermors drøm».

Naturlig nok figurerer han også i parodien, men når Dagbladet tar kontakt har han foreløpig ikke fått sett den.

- Jeg har nok kanskje hørt at det har blitt laget en parodi som er sinnsykt bra på «Farmen kjendis», at det er en kar som har laget en jævlig 'lættis' greie. Jeg skal se den, men jeg har ikke fått tid ennå, sier Pilgaard fredag kveld.

Vendela: - Veldig glad jeg ble parodiert

Supermodell og Sports Illustrated-ikon Vendela Kirsebom røk ut av «Farmen kjendis» samtidig med Linni Meister og Tore Petterson, etter å ha forsøkt seg i den krevende hinderløypa onsdag.

Hun har dårlig tid når Dagbladet slår på tråden, men veksler gjerne noen ord om den populære videoen:

- Jeg synes den var hysterisk morsom! Særlig det at han har tatt det skikkelig på kornet, det er dødsmorsomt! Jeg lo høyt! Jeg skjønner jo at det der har tatt helt av!

- Er den treffende, synes du?

- Ja, absolutt, den var kjempemorsom! Jeg synes hele greia var dødsmorsom. Han har tatt de tingene som gjør at man kan le av det. Jeg håper at det kommer flere, at det blir en liten føljetong av det, sier Kirsebom.

Selv om parodivideoen hittil er blitt vist godt over én million ganger, har ikke Vendela fått noen tilbakemeldinger fra nære og kjære.

- Nei, egentlig ikke, jeg vet ikke om de jeg kjenner har sett den. Men jeg har tipset noen om at de må se den, men foreløpig er det ingen som har sagt noe spesielt.

- Hvilken av parodiene likte du best?

- Egentlig både Petter, Lothe og Linni synes jeg var veldig, veldig bra. Men det var jo ikke alle som fikk være med. Så jeg er veldig glad for at jeg ble parodiert, fastlår hun.

Tore: - Holder på å le meg i hjel

TV-profil Tore Petterson har fått mye oppmerksomhet de siste dagene. Onsdag trakk han seg brått fra «Farmen kjendis», han har rast mot tv-produksjonen og fortalt om homohetsen han er blitt utsatt for på grunn av programmet.

37-åringen er i godt humør når Dagbladet tar kontakt og spør om han har sett parodien:

- Jada, mange ganger! Jeg holder på å le meg i hjel! For en ære å bli parodiert av en så flink fyr! Jeg synes det er fantastisk!

- Hva synes du om parodien av deg selv? Er den treffende, eller fornærmende?

- Nei, den er ikke fornærmende. Det er jo sånn jeg framstår, så det får bare være, hehe. Men når man ser på meg med forstørrelsesglass, så er det nok ikke så langt unna, heller! sier han lattermildt.

- Har du fått noen reaksjoner etter at parodien ble lagt ut?

- Ja, alle jeg kjenner har lagt den på Facebook-siden min og sendt den på privat melding. Jeg elsker jo sånt, og har vært fan av ham ganske lenge!

Petterson legger til at han synes det er utrolig moro at «Farmen kjendis» er blitt tatt så godt imot av seerne. Selv om han også har opplevd mye hets og negative tilbakemeldinger, trekker han fram at dette har endret seg litt de siste dagene.

- I noen dager nå har jeg sikkert fått flere tusen meldinger i sosiale medier som er helt fantastiske. Og folk forteller at de har stor respekt for at jeg valgte å trekke meg, at jeg satte grenser for meg selv fremfor å tøye strikken for noen andre. Det har jeg fått veldig fine tilbakemeldidger på. Det er helt vidunderlig etter noen veldig kjipe uker, sier Petterson.

Tonje: - Såpass må vi jo tåle

Friluftsblogger og «Bloggerne»-profil Tonje Blomseth (22) vakte oppsikt da hun valgte å trekke seg fra programmet, etter en knapp uke på idylliske Storøy gård i Telemark.

- Det ble litt for mange mennesker på en gang. Jeg er vant til å være mye alene, og fungerer ikke spesielt godt når jeg i tillegg er «innesperret» på et så lite sted. Ikke et vondt ord om deltakere eller crew - det handlet rett og slett om at jeg holdt på å klikke i vinkel, fortalte hun til Dagbladet etter at hun trakk seg.

Når Dagbladet tar kontakt for å spørre henne om parodien, forteller 22-åringen at hun ikke har sett den:

- Jeg har faktisk ikke sett parodien, men regner med at det er holdbart. Og såpass må vi jo tåle når vi er på skjermen, skriver hun i en tekstmelding.

Dagbladet har også vært i kontakt med Lavrans Solli om parodien, men har foreløpig ikke fått noen kommentar fra ham om videoen.

LES OGSÅ: Smilte på seg ødelagte stemmebånd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer