TAKKER FAMILIEN: - Jeg er glad for at de trykket der. Der tror jeg kanskje jeg hadde røket - det er et vanskelig spørsmål å definere, innrømmer Erik Stokke. Foto: TVNorge
TAKKER FAMILIEN: - Jeg er glad for at de trykket der. Der tror jeg kanskje jeg hadde røket - det er et vanskelig spørsmål å definere, innrømmer Erik Stokke. Foto: TVNorgeVis mer

Dette svaret fikk du aldri på TV

- Der tror jeg kanskje jeg hadde røket, sier den historiske "Sannhetens øyeblikk"-deltageren.

SEHER.NO: Tirsdag gikk den siste episode av vårens "Sannhetens øyeblikk" av stabelen på TVNorge. Og avslutningen ble som man bare kunne drømme om. Erik Stokke (30) besvarte nemlig alle de 21 spørsmålene helt korrekt, og kunne med det innkassere 500.000 blanke norske kroner - som førstemann i verden!

Foran moren Ann Tove, broren Roger og kameraten Jørund avslørte Trondheims-mannen at han har medvirket til at to bryllup har blitt avlyst, at han har sjekket opp ei jente som broren egentlig var interessert i, at han har hatt sex med en kjendis fordi hun var en kjent person og at han har kysset en mann.

Alle spørsmålene ble altså besvart korrekt. Men det kunne gått galt for den blide 30-åringen. For å nå 200.000 kroner måtte han nemlig svare korrekt på følgende spørsmål fra programleder Stein Johnsen.

"Er du med på Sannhetens øyeblikk fordi du tenker det kan gi deg litt kjendisstatus?

Da bestemte trioen i sofaen foran ham om å ta affære. Dermed trykket de på den røde knappen, slik at spørsmålet ble byttet ut med et annet. Det er Stokke svært, svært glad for.

- Jeg er glad for at de trykket der, ja. Der tror jeg kanskje jeg hadde røket - det er et vanskelig spørsmål å definere, innrømmer Erik til Seher.no.

Ekstra vanskelig var det å svare på det opprinnelige spørsmålet, ettersom han selv ikke meldte seg på programmet, mener han.

- På løgndetektortesten svarte jeg nei. Men det var et tricky spørsmål, nå var det jo også en arbeidskollega av meg som meldte meg på "Sannhetens øyeblikk". Jeg måtte tenke litt, og jeg tror de i sofaen skjønte at nå var det på tide å benytte denne knappen. Og det er jeg glad for.

- Hvis du måtte gitt et svar, hva ville svaret blitt da, Erik?

- I den sammenhengen her tror jeg nok at jeg ville svart nei. Men jeg er jo glad i oppmerksomhet, det kan jeg ikke legge skjul på. Så det kan hende jeg hadde svart ja.

Tirsdag skrev Seher.no at Stokke, en halv million kroner rikere, allerede har bestemt seg for hva pengene skal gå til.

- Mesteparten går nok med til å nedbetale gjeld. I tillegg skal jeg sponse en ferietur til mamma, og hjelpe bror med litt kapital til å pusse opp. Til Jørund skal jeg kjøpe et kvinnfolk, smilte 30-åringen.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Dette er en ren skandale