«Farmen»:

Dette svarer TV 2 etter endringer

Et element er fjernet fra årets episoder.

NY DRAKT: Årets «Farmen»-deltakere har fått flere nye overraskelser. Foto: Anton Soggiu / TV 2
NY DRAKT: Årets «Farmen»-deltakere har fått flere nye overraskelser. Foto: Anton Soggiu / TV 2 Vis mer
Publisert

En ny runde av «Farmen» er å se på TV denne høsten, og 14 nye deltakere er klare for å kjempe om tilværelsen inne på Fredheim gård i Søgne.

Flere seere har bitt seg merke i at det har vært flere endringer i årets sesong. Ikke bare er hundevalpen byttet ut med en minigris, årets premie er også kraftig redusert.

For deltakernes del er det også innført kjønnsnøytrale tvekamper, og i spillet er det nå «alle mot alle», til forskjell fra tidligere år.

REAGERER: Det blir dramatisk på «Farmen» når det første førstekjempevalget tas. Video: Rød Løper / TV 2. Vis mer

Sesongen er i gang, men flere endringer dukker tilsynelatende opp også underveis – for når man setter seg godt til rette i sofaen, klar for å se en episode, er det flere seere som har bitt seg merke i at det allerede er en forskjell helt i begynnelsen av episoden.

Det er flere observante seere som har påpekt det hele. Den velkjente «Farmen»-introen er nemlig endret, og på sladreappen Jodel er det flere som har påpekt nettopp dette.

Foto: Skjermdump
Foto: Skjermdump Vis mer
Foto: Skjermdump
Foto: Skjermdump Vis mer

«Hvor har det blitt av «Farmen»-introen?» spør en.

Nå går episoden rett på sak fra første sekund, etterfulgt av at programtittelen dukker opp på skjermen – men den velkjente «Farmen»-logoen er byttet ut med en sølvaktig skrift.

ØL, KJØTT & SEX: De ferske «Farmen»-deltakerne røper hva de kommer til å savne mest mens de kjemper for tilværelsen. Reporter: Klaus Fjellro. Video: Klaus Fjellro / Rød Løper. Kamera: Nora Skavhaug. Vis mer

Pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl bekrefter at introen for årets sesong er en av endringene.

- I år gjør vi store endringer i hele «Farmen»-universet for å gi seerne en enda bedre TV-opplevelse, forteller Dahl til Se og Hør.

Han utdyper:

- Den nye introen er et av mange resultat av dette, i tillegg til blant annet kjønnsnøytrale tvekamper.

Anders Rydning, som er med på årets sesong av «Farmen», har en nokså dristig skuespillerhistorie. Video: Apple TV + / Rød Løper. Reporter: Klaus Fjellro. Kamera: Nora Skavhaug. Vis mer

Som seerne og deltakerne allerede har merket, er det ikke få – eller små – endringer i «nye» «Farmen», og Dahl kan også dele et lite hint om tiden framover i realityprogrammet:

- Og det kommer flere overraskelser utover i sesongen.

LES OGSÅ: - Slik har vi aldri sett henne

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer