Dakota Johnson og Chris Martin:

Dette svarer hun på babyryktene

I går oppsto det en rykteflom i amerikanske medier om at stjerneparet venter sitt første barn sammen.

IKKE GRAVID: I går kveld oppsto det en rykteflom i amerikanske medier om at skuespillerstjernen og Chris Martin venter sitt første barn sammen, nå svarer en representant for Dakota på ryktene. Foto: NTB Scanpix
IKKE GRAVID: I går kveld oppsto det en rykteflom i amerikanske medier om at skuespillerstjernen og Chris Martin venter sitt første barn sammen, nå svarer en representant for Dakota på ryktene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I går kveld meldte TMZ at «Fifty Shades»-stjernen Dakota Johnson (29) og Coldplay-vokalist Chris Martin (41) venter sitt første barn sammen etter at flere gjester ble observert på vei inn i huset til sangstjernen i helgen.

Både blå og rosa ballonger ble observert utenfor huset, og ryktene svirret om hvorvidt paret avslørte kjønnet på babyen ved å slippe de blå ballongene opp i luften.

Flere amerikanske medier var sjokkerte over babynyheten, men kort tid etter at nettstedet meldte at paret ventet sitt første barn, avkreftet en representant for Dakota babyryktene.

Representanten forteller til People at Dakota ikke er gravid, og at skuespilleren kun feiret 29-årsdagen sin i helgen. Likevel velger ikke representanten å kommentere de blå og rosa ballongene som ble observert utenfor huset.

PÅ DATE: Chris og Dakota ble fotografert mens de holdt hender da de forlot Ellen DeGeneres sin bursdagsfeiring i februar. Foto: NTB Scanpix
PÅ DATE: Chris og Dakota ble fotografert mens de holdt hender da de forlot Ellen DeGeneres sin bursdagsfeiring i februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Festen skal ha funnet sted hjemme hos Chris på søndag, og ifølge nettstedet skal begge foreldrene til Dakota, Melanie Griffith (61) og Don Johnson (68), ha vært til stede, sammen med Sean Penn (58), Julia Roberts (50), og Jeremy Allen White (27) fra tv-serien, «Shameless».

Dakota Johnson fylte 29 år torsdag 4. oktober, så at hun feiret dagen i helgen gir absolutt mening.

Siden starten av desember har romanseryktene florert rundt de to turtelduene, og paret har tilbrakt mye tid sammen. Likevel har paret vernet godt om forholdet og holdt en svært lav profil.

Brøt tausheten

Nylig figurerte «Fifty Shades»-stjernen på forsiden av magasinet Tatler, og i intervjuet inni magasinet valgte Dakota å bryte tausheten rundt forholdet til den ettertraktede sangstjernen.

- Jeg kommer ikke til å snakke om det, men jeg er veldig lykkelig, fortalte 29-åringen til magasinet.

En kilde fortalte nylig til People at Dakota elsker å tilbringe tid i Malibu, der Chris holder til.

- De går ofte ut for å spise middag med venner, men de liker best å ha venner på besøk hjemme. De går på stranden og går på turer i nabolaget sammen. De elsker å dele et rolig liv, og det ser ut til at forholdet blir mer seriøst, fortalte kilden.

UTE PÅ DATE: Dette er et av de første bildene som er tatt av stjerneparet ute på byen i Malibu i januar. Foto: NTB Scanpix
UTE PÅ DATE: Dette er et av de første bildene som er tatt av stjerneparet ute på byen i Malibu i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Babyryktene kom like etter at ekskona til Chris, Gwyneth Paltrow (46), giftet seg forrige helg med «Glee»-produsent Brad Falchuk (47).

Gwyneth og Chris var gift i ti år før de skilte lag i 2014. Sammen har eksparet datteren Apple (14) og sønnen Moses (12).

Skilsmissen ble ifølge People bekreftet i en pressemelding på Gwyneth sin hjemmeside GOOP.

- Det er med et hjerte fullt av sorg vi har bestemt oss for å separeres. Vi har kommet til den konklusjonen at selv om vi elsker hverandre veldig høyt, så vil vil likevel gå hver til vårt, sto det i kunngjøringen.

Saken fortsetter nedenfor.

SISTE KAPITTEL: Tredje film basert på “Fifty Shades of Grey”-bøkene tilbyr mer filmerotikk for den store fanskaren. Vis mer

Giftet seg på nytt

Det var som tidligere nevnt den siste helgen i september at den Gwyneth og Brad ble rette ektefolk.

Duoen holdt forholdet hemmelig frem til september 2015, da de dukket opp sammen på premieren av «Scream Queens» i Los Angeles.

Siden den gang er det blitt spekulert på når de to eventuelt skulle gifte seg, og nylig fikk fansen altså endelig det de ønsket seg.

E! Online skrev at de to giftet seg i en intim seremoni i sin egen hage.

Bryllupet sto i rikmannsstrøket Hamptons, og amerikanske medier skal ha det til at festen hadde litt av en gjesteliste. Blant andre skal Robert Downey Jr., Cameron Diaz og Steven Spielberg ha sittet i hagen da paret ga hverandre sine «ja».

GEDIGENT: Gwyneth og Brad slo på stortromma da de giftet seg, og satte opp flere gedigne telt i hagen. Foto: NTB scanpix
GEDIGENT: Gwyneth og Brad slo på stortromma da de giftet seg, og satte opp flere gedigne telt i hagen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det har dukket opp flere bilder av hagen, tatt fra lufta, hvor det tydelig kommer fram at det er duket for fest. Store telt, kasser med champagne og lydanlegg ble rigget opp før bryllupshelgen, og store hvite buketter med ferske blomster ble fraktet inn.

På spørsmål om hvorfor hun ønsket å gifte seg igjen, etter skilsmissen fra Coldplay-vokalisten, svarte hun spontant i et intervju nylig:

- Jeg vil gjøre mitt beste, igjen. For meg er det noe virkelig vakkert i det å være gift, uttalte Gwyneth.

LES OGSÅ: Chris Martin åpner seg om skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer