Jan Thomas:

Dette svarer han på slakten

Ett øye på terningen var alt Dagbladets anmelder kunne flekke frem for Jan Thomas. Nå svarer kjendisstylisten.

STOLT: Jan Thomas har fått med seg slaktanmeldelsen, men lar ikke det endre inntrykket hans av egen låt. Foto: Espen Solli
STOLT: Jan Thomas har fått med seg slaktanmeldelsen, men lar ikke det endre inntrykket hans av egen låt. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Jan Thomas (53) kom tilbake til Norge etter å ha levd ut drømmen i Hollywood, var det sminke og hår han slo seg opp stort med. Klippeferdighetene har resultert i to salonger i Oslo, begge med stort kjendisklientell, og sminkeferdighetene har bidratt til eget kosmetikkmerke.

At han også skulle bli forfatter og artist, var det muligens ikke alle som hadde sett for seg. Men det har han altså fått til, og denne uken utkommer både bok og låt med tittelen «Jeg har levd».

Førstnevnte oppsummerer hans 53 år gamle liv, og slippes den 17. september. Låten har imidlertid allerede manifestert seg på strømmetjenestene, til både glede og vrede.

Dagbladets anmelder er nemlig alt annet enn fornøyd, og gir låta en knallhard ener. Anmeldelsen oppsummeres med følgende hardtslående frase:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer