Aleksander Hetland:

Dette svarer han på kjærestespørsmål

Det ble en tredjeplass for danseduoen i årets «Skal vi danse: all stars» - nå konfronteres den tidligere svømmeren med kjærestespørsmål.

MÅ SVARE: Romanseryktene har svirret rundt Helene Spilling og Aleksander Hetland. Nå må sistnevnte svare. Foto: Espen Solli/TV 2/NTB
MÅ SVARE: Romanseryktene har svirret rundt Helene Spilling og Aleksander Hetland. Nå må sistnevnte svare. Foto: Espen Solli/TV 2/NTB Vis mer
Publisert

Lørdag var det semifinale i «Skal vi danse: all stars» og kvelden endte med en superspennende duell mellom Aleksander Hetland (39) og Jørgine Massa Vasstrand (33).

Det var sistnevnte som kom seg videre til finalen, og Hetland måtte dermed pakke ned danseskoene og nøye seg med en tredjeplass.

I denne ukens «Skal vi danse»-podkast slår Helene Olafsen (32) og Anders Hoff (46) på tråden for å høre hvordan det går med 39-åringen.

Da tar førstnevnte programleder seg en frihet - hun vil nemlig vite om det har blitt et par av Hetland og dansepartneren Helene Spilling (26).

HOT: Selv om «Skal vi danse» går mot slutten, virker det som om stemninga mellom Aleksander Hetland og Helene Spilling aldri har vært så hot som nå. Slik svarer de på romanseryktene. Reporter: Maria Ludvigsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Konfronteres

- Og til slutt Aleks, Har dere blitt kjærester eller? spør Olafsen rett ut.

- Jeg kan ikke svare på de greiene der. Nei, det gidder jeg ikke, uttaler Hetland med en god dose latter.

Programlederne forteller videre at de så seg helt nødt til å spørre, ettersom det tikker inn mange spørsmål fra seerne om nettopp dette - og at seerne dermed forventer en konfrontasjon.

- Jeg kommer til å ha kontakt med Helene. Jeg har mye respekt for henne og er glad i henne. Hun er jo uansett hvordan man vrir og vender på det en nær relasjon, forklarer Hetland videre.

- SOMMERFUGLER I MAGEN: Iselin Guttormsen og dansepartner Catalin Andrei Mihu røk ut av «Skal vi danse» lørdag 15. oktober, og til Dagbladet svarer Guttormsen på spørsmål om en mulig forelskelse mellom de to danseløvene. Reporter: Maria Ludvigsen/Dagbladet Vis mer

Han refererer også til noe programlederduoen uttalte under lørdagens sending, at de tre gjenværende parene må ha brukt minst 500 timer sammen.

Hetland sier det er få han har mulighet til å tilbringe så mye tid sammen med, og at det totalt sett kanskje er flere timer enn han har brukt sammen med noen av sine beste venner.

Ryktene har svirret

Det er ikke sjelden kost at det blir romanserykter i løpet av en «Skal vi danse»-sesong, og i år er intet unntak.

Iselin Guttormsen (35) har en rekke ganger måttet svare på om det er romantikk på gang mellom henne og dansepartneren Catalin Andrei Mihu (28), og det samme gjelder for Hetland og Spilling.

SKREMT: Jørgine Massa Vasstrand deiset rett i bakken under forrige ukes «Skal vi danse» da hun rett og slett ble skikkelig skremt. Video: Rød Løper Vis mer

Allerede før «Skal vi danse» hadde startet på TV, uttalte Spilling overfor Se og Hør at hun var forberedt på romanserykter også i år.

- Det bare henger ved meg, det er en del av min pakke, uttalte hun den gang.

Og Spilling fikk rett, i sosiale medier har spekulasjonene vært mange og duoen har stadig fått spørsmål om romanseryktene.

Da Se og Hør tok en prat med danseparet rett før semifinalen, var de noe kryptiske i svarene sine.

- Stemningen er bra. Jeg føler at vi har blitt et gammelt ektepar ganske kjapt. Vi kjenner hverandre veldig godt, uttalte Hetland blant annet.

- Har det blitt hetere? Er det litt romantikk?

- Jeg tenker at det er hyggelig at folk tenker at det er god kjemi. Det er det jo selvfølgelig. At det har blitt hetere er fordi vi upper dansegamet, svarte han den gang.

«SKAL VI DANSE»: Kari Traa innrømmet på «Dansebobla» at hun stemte på seg selv under «Skal vi danse», men gjelder det alle? Video: Rød Løper/Thea Hope/Jenny Emilie Aas. Reporter: Anita Kristiansen. Vis mer

- Felles drive

Nylig åpnet den tidligere svømmeren seg også om singellivet i et intervju med Dagbladet Pluss. Der fortalte han også hva han ser etter i en fremtidig kjæreste.

- Jeg trenger en som deler mitt energinivå til en viss grad. Ha en felles drive, være sporty eller drive med aktiviteter vi kan ha sammen, sa 39-åringen til Dagbladet, og la til:

- Jeg trenger en som jeg kan snakke med. Man bruker jo mye tid på det. Og hvis det er interessant så tror jeg livet blir bra. Og så må hun være trygg på seg selv. Så enkelt og så vanskelig.

LES OGSÅ: - Offentlig ydmykhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer