Tyga:

Dette svarer eksen på Kylie Jenners babynyhet

Kylie Jenner skal være gravid, kun fem måneder etter bruddet med Tyga.

BRÅTT OVER: Tyga og Kylie var et av Hollywoods mest omtalte par en periode. De gjorde det slutt i april etter nesten fire år sammen. Foto: NTB scanpix
BRÅTT OVER: Tyga og Kylie var et av Hollywoods mest omtalte par en periode. De gjorde det slutt i april etter nesten fire år sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Fredag kveld meldte kjendisnettstedet TMZ at realitystjernen Kylie Jenner (20) venter sitt første barn.

Nyheten om graviditeten sendte nærmest sjokkbølger gjennom Hollywood. Ikke bare fordi Jenner er den yngste i Kardashian-klanen, men også fordi forholdet med Travis Scott (25) er såpass ferskt.

Frem til april var unge Jenner nemlig i et årelangt forhold med den åtte år eldre rapperen Tyga (27). Også han har fått med seg nyheten om graviditeten, noe han delte på sin Snapchat-konto bare timer senere.

Tyga delte denne meldingen på sin Snapchat-konto kort tid etter at utenlandske nettsteder delte nyheten. Foto: Skjermdump
Tyga delte denne meldingen på sin Snapchat-konto kort tid etter at utenlandske nettsteder delte nyheten. Foto: Skjermdump Vis mer

Til en skjermdump av en Page Six-artikkel som sier at Kylie Jenner er gravid, har han skrevet følgende tekst:

«Nei, det barnet er mitt».

Det er usikkert om Tygas kommentar er ment humoristisk eller om han er bitter for at ekskjæresten har gått videre.

- Uventet

TMZ skrev fredag at 20-åringen allerede har delt nyheten med sine nærmeste, og at kjæresten Travis Scott skal ha fortalt vennene sine at de får en jente.

- Familien har visst om det en stund. Hun gleder seg veldig og det samme gjør Travis, sa en kilde nær paret til People.

En annen kilde hevder nyheten skal ha kommet overraskende på familien - og Kylie Jenner selv.

- Det er en uventet og helt utrolig ting som har skjedd. Alle er veldig glade på hennes venge. Hun har aldri vært mer lykkelig, sa kilden.

Hverken Kylie eller Travis har foreløpig kommentert babyryktene.

Saken fortsetter nedenfor.

KJÆRESTER: Kylie Jenner og Travis Scott avbildet sammen i juni. Ifølge nettsiden TMZ venter de to sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix

KJÆRESTER: Kylie Jenner og Travis Scott avbildet sammen i juni. Ifølge nettsiden TMZ venter de to sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix

Vis mer

Kylies mor, Kris Jenner (61), ble spurt ut om babyryktene under moteuka i Milano lørdag morgen.

- Det ville ikke vært den familien om det ikke skjedde noe hver eneste dag, svarte hun kryptisk, ifølge Hollywood Reporter.

Us Weekly melder at Jenner skal ha fem måneder igjen til sin termin, og flere andre nettsteder skriver at fansen spekulerer i om hun hadde en kul på magen på et bilde hun selv delte på sin Snapchat fredag.

TMZ har også lagt merke til at realitystjernen bare har lagt ut gamle bilder av seg selv, eller bilder tatt fra brystet og opp, den siste tiden.

Saken fortsetter nedenfor.

Fort i svingene

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Forholdet mellom Kylie Jenner og rapperen Travis Scott ble kjent i mai, kun én måned etter at hun hadde gjort det slutt med sin tidligere kjæreste Tyga.

De to hadde et av-og-på forhold fra hun var bare 16 år gammel, og frem til april. Tyga har selv en sønn, King Cairo (4), fra forholdet med Blac Chyna (29). Sistnevnte har også datteren Dream (10 mnd.) med Kylies storebror Rob Kardashian (30).

Kylie er den yngste datteren til Caitlyn (67) og Kris Jenner (61), og blir den fjerde av Kris' barn som utvider familien.

Fra før har Kim Kardashian (36) barna North (4) og Saint (1) med sin ektemann Kanye West, mens Kourtney Kardashian (38) har barna Mason (7), Penelope (5) og Reign (2) med eks-samboeren Scott Disick (34).

Rob Kardashian har som nevnt datteren Dream med eks-kjæresten Blac Chyna.

LES OGSÅ: - Kylie Jenner er gravid

Reality-stjernen Rob Kardashian vekker oppsikt etter å ha hengt ut eks-forloveden Blac Chyna på sosiale medier. Han anklager henne for å være en lykkejeger som har vært utro mot ham, og han påstår at hun har rusproblemer. Nå kan Rob risikere fengselsstraff, etter å ha fått Blacs advokater på nakken. Se oppsummeringen av parets turbulente forhold! Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer